Detergentul de vase Fairy Max Power vine în trei variante: lămâie, rodie și arbore de ceai

Spălatul vaselor poate fi o activitate mai puțin plăcută. Nu am fost mereu atrasă de această activitate doar că treptat am început s-o îndrăgesc. Îmi place să spăl vase doar că urăsc oalele sau accesoriile mari din bucătărie care îmi pot da bătăi de cap. În rest, le spăl cu plăcere și chiar a început să mă relaxeze această activitate. Sunt momente în care le spăl imediat după ce terminăm de mâncat, alteori mă apuc de ele când chiuveta este plină ochi.

Cu ce vine nou Fairy

Fairy este unul dintre detergenții de vase care face treabă bună în bucătărie. Important este să nu-ți lipsească și să ai mereu provizii. Cel puțin ăsta este principiul după care merg eu pentru că nu-mi lipsește din casă. Recent ei au venit cu o noutate care este extrem de potrivită. Sticla cu susul în jos este foarte potrivită pentru că produsul poate fi folosit până la ultima picătură.

Spălarea cu Fairy Max Power îți oferă o curățare rapidă și eficientă, mai rapidă decât folosind alte produse similare. Formula puternică distruge cu ușurință straturile de grăsime și urmele de mâncare arsă, oferind mai mult timp pentru diverse alte lucruri.

Avantajele folosirii Fairy Max Power

# Tehnologie antiscurgere – Prima sticlă întoarsă cu susul în jos pentru a preveni scurgerile

# Dozare ușoară – Mai ușor de ținut și de folosit pentru a economisi timp și efort

# Fără capac – Uită de capacul care se murdărește și consumă până la ultima picătură de detergent

# Aromă irezistibilă – spălarea devine mai plăcută cu noul Fairy Max Power. Poți alege între aroma fresh de lămâie, cea intensă de rodie sau aroma răcoritoare de arbore de ceai. Trebuie să recunosc că preferata mea este cea de rodie, dar nici restul nu-mi displac.

Părerea mea despre aceste produse este că sunt eficiente, mirosul este cu adevărat plăcut și cantitatea unei sticle(650 ml) este suficient de mare încât să ajungă pentru o perioadă ungă de timp. Pe capac există o folie care se îndepărtează cu ușurință și am fost plăcut surprinsă să văd că produsul nu curge absolut deloc. Dozarea produsului este simplă și se face prin simpla apăsare a sticlei. Produsul curge puțin câte puțin și în felul ăsta este evitată risipa.

Voi folosiți detergent de vase de la Fairy? Care sortiment vă place cel mai mult?

You may also like

14 comentarii

  1. Tot numai Fairy folosesc și eu de ani de zile .Este foarte bun și-mi plac toate ,nu am unul preferat .

  2. Îmi plac foarte mult produsele fairy…insa pe acestea noi nu am avut ocazia sa le încerc… Super ambalajul… Sa le folosești cu placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.