Sugestii de măști de față de la Schaebens

În urmă cu o săptămână v-am povestit despre serurile concentrate încercate de mine sau care prezintă interes. Articolul întreg referitor la produsele Schaebens poate fi găsit aici. Astăzi vreau să vă spun și despre măștile de față care merită să le acordați o atenție. Am să vă spun câte ceva despre fiecare în parte și urmează ca voi să vedeți care considerați că vi se potrivește. Nu uitați că măștile Schaebens sunt comercializate de Trendline.

Masca Cleaning Schaebens(masca gri)

Masca gri este responsabilă cu curățarea și tonifierea în profunzime a tenului. Are ca principale ingrediente calcar vindecător, extract de lemn dulce, alantoină și pantenol. Îmi place că acesta oferă tenului un aspect mat și că reduce excesul de sebum. Este o mască care mi-a plăcut pentru că am tenul mixt și mi se pare că-mi calmează bine tenul.

Mască cu Aloe Vera (masca verde)

Este o mască hidratantă datorită untului de shea și a conținutului de aloe vera pe care o are. Promite să netezească liniile de expresie și să îmbunătățească conținutul de umiditate a pielii cu 22%. Formula sa este îmbogățită cu cătină de mare și unt de shea care calmează tenul uscat, iar pantenolul regenerează pielea în mod durabil. Extractul de aloe bogat în vitamine, săruri minerale și aminoacizi au rolul de a vindeca și regenera pielea.

Mască Anti Puncte Negre ( masca galbenă)

Formula acestei măști conține un complex activ vegetal anti-pete, obținut din fructe și uleiuri exotice care îndepărtează impuritățile pielii. Secrețiile de sebum ale pielii sunt vizibil reduse. Roșeață pielii este îndepărtată ușor și previne apariția coșurilor și a punctelor negre.

Mască Antirid (masca portocalie)

Această mască eficientă împotriva ridurilor este o terapie intensă cu acțiune rapidă. Ridurile sunt netezite în doar 30 de minute de la aplicare. Uleiul de jojoba și untul de shea îmbunătățesc elasticitatea pielii. O masă potrivită pentru persoanele cu probleme legate de riduri și semne inestetice.

Masca Luxury cu aur, șampanie, caviar și perle

Masca aste este cu adevărat luxoasă prin însăși conținutul acesteia. Toate aceste ingrediente activează microcirculația, hidratează și îmbunătățește aspectul tenului și un look fresh și radiant. Însăși ideea de a avea pe față toate aceste minunății ne induc o stare de relaxareși ne simțim frumoase numai cât aplicăm această mască.

Mască peel-off cu apă termanlă și extract de perle

Aceasta este singura mască de tip peel off și care acționează în profunzime curățând tenul. Are rolul de a îndepărta ușor particulele moarte ale pielii, excesul de sebum și impuritățile. Rezultatul acestei măști în urma folosirii este un ten vizibil mai curat, rafinat și catifelat.

Masca cu argilă din Marea Moartă

Este o mască specială pentru tenul gras , problematic și cu impurități. Luptă împotriva bacteriilor care cauzează apariția coșurilor, elimină excesul de sebum și curăță profund pielea. Împiedică apariția punctelor negre și îmbunătățește vizibil aspectul pielii.

Mască de ochi și buze Schaebens

Este prima mască pe care o văd care este specială pentru ochi și buze. Am mai folosit ceva de buze, dar se aplica efectiv pe buze și era dintr-un silicon. Promite să îndepărteze ridurile din zona buzelor și a ochilor, reduce cearcănele și sacii lacrimali și crește elasticitatea pielii. Masca este împărțită în patru și conținutul poate fi folosit pentru 4 sesiuni de înfrumusețare. Este bogată în ulei de jojoba, Q10, panthenol, hamamelis și vitamina E.

Care mască vă tentează cel mai mult? Folosiți periodic măști?

You may also like

6 comentarii

  1. Eu am folosit Luxury Maske si cea cu extract de perle,dar sincera sa fiu nu prea am vazut rezultate,poate ca ar trebui sa le folosesc mai des?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.