Sunt imbatabil – 120 de întrebări de cultură generală (4 – 5 ani)

Cărțile pentru copii sunt în topul preferințelor mele. Nu este o noutate acest aspect și v-am mai spus cât de preocupată sunt de acest aspect. Mereu apelez la Libris când vreau să aleg câte o cărticică nouă pentru că aici găsisesc cam toate cărțile de care am eu nevoie.

Sunt imbatabil – 4 – 5 ani

Sunt imbatabil este o serie de cărticele structurate pe vâsrte pentru cei mici. Eu am avut și varianta de cărticică pentru 3 – 4 ani pe care o puteți vedea aici. Prima cărticică de acest gen a fost de un real succes și Cristina a fost atât de fascinată de ea pentru că mă ruga frecvent să facem activitățile din ea și chiar să le repete din când în când, până le învățase pe de rost aproape.

Cărticica Sunt imbatabil – 4 – 5 ani am hotărât s-o iau la insistențele Cristinei care și-a dorit să-și mai ia una. Cred că și forma de înghețată o captivează și planșele sunt interactive și chiar are câte ceva de învățat din ele.

Această carte are planșe cu întrebări la care copilul trebuie să răspundă. Întrebările nu sunt foarte dificile și aș putea să spun că orice copil de 4-5 ani ar putea să răspundă. Acum depinde și de copil pentru că este posibil ca și copiii care ating pragul acestei vârste să se poată descurca cu întrebările. Întrebările sunt de genul celor de mai sus și fac referire la culori, animale, numărat anume lucruri și alte chestii pe care un copil ar trebui să le cunoască până la această vârstă. Planșele sunt atât pe fața cărții, cât și pe spatele acesteia, iar pe cărticică este menționat că ar fi vorba de 120 de întrebări. Eu sunt foarte încântată de această carte și mă bucur că nu este suficient să o parcurgă o singură dată, ci apelează la ea de mai multe ori.

Cărți pentru copii pe care mi le doresc

Tot din această serie de cărți am văzut că este o cărticică pentru copii de 5 – 6 ani. Aceasta ar fi următoarea pe listă și mă gândesc că ar fi o dificultate puțin mai mare. Sper să nu o închid pe Cristina și să aibă ce învăța din ea și , nu în ultimul timp, să se descurce să răspundă la aceste întrebări.

Tot din categoria cărților sunt imbatabil am văzut că mai sunt și alte tipuri de întrebări de cultură generală și sunt tentată să încerc și aceste variante. Cred că pentru acest model de carte voi achiziționa din start varianta 5 – 6 ani și sunt curioasă cât de atractivă va fi pentru Cristina.

Am mai luat câteva cărți de activități doar că acestea sunt de exerciții și am să vă povestesc cât de curând și despre ele pentru că mi se par foarte utile.

You may also like

20 de comentarii

  1. Da ,sunt foarte frumoase și educative aceste cărticele ! Trebuie neapărat să iau și eu pentru 4 ani mai întâi !❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.