Cum să alegi verighete perfecte

Căsătoria este un moment unic din viața oricărei persoane. Toate minutele pierdute în căutarea celei mai frumoase locații, celei mai bune orchestre, celei mai deosebite rochii și celui mai frumos costum și, evident, a verighetelor perfecte. Cu verighetele vom rămâne pe degetele noastre pentru tot restul vieții. Deși poate părea ușor sa alegi o pereche de verighete, nu este deloc așa. Sunt multe aspecte de care trebuie să ținem cont pentru a face cea mai bună alegere.

De ce ții cont când trebuie să alegi o pereche de verighete

Primul aspect care ne influențează decizia achiziției este oferit de bugetul de care dispunem pentru a cumpăra o pereche de verighete. Dacă nu sunteți foarte pretențiosi și nu dispuneți de o sumă de banii mai mare puteți alege verighete argint. Cu un preț mai mic, puteți cumpăra un model frumos de verighete. Poate însă să aibă o valoare sentimentală mai mare. Este esențial să cunoașteți care este măsură care vi se potrivește pentru a face o alegere bună. O verighetă pe măsură nu scapă de pe deget, dar nici nu ne strânge. Modelul verighetei ne influențează decizia. Dacă vrem ceva simplu nu o să pierdem foarte mult timp în căutarea unor verighete argint. Putem alege să ne gravăm ziua nunții sau numele partenerului pe interiorul verighetei.

Țineți cont de stilul care vă caracterizează

Când căutăm modele de verighete ne informăm și cu privire la tendințele în materie de bijuterii. Dacă ceea ce este la modă nu ne place, mai bine alegem ceea ce ni se potrivește și ce ne place. Nu este nevoie să cheltuim o avere pentru a cumpăra verighete care să ne placă și să ni se potrivească. Putem alege verighete ieftine care să fie pe gustul nostru. Oamenii preferă lucrurile simple pentru că din simplitatea lor vine frumusețea. Ei aleg bijuterii simple care nu trebuie să fie scumpe din punct de vedere financiar, dar care să fie prețioase pentru sufletul lor.

Alege materialul care ți se potriveste

Platina și aurul sunt materiale prețioase ce sunt folosite pentru prelucrarea bijuteriilor. Însă bijuteriile din argint sunt la fel de prețioase. Argintul este un material nobil și strălucitor. În plus, este potrivit oricărei vârste și putem purta verighetele din argint la orice ținută vestimentară. Dacă ești un iubitor al bijuteriilor din argint, dar îți dorești să le făci să fie cât mai prețioase poți opta pentru verighete argint cărora să le adaugi pietre prețioase.

Poți să combini modelele

Există posibilitatea să nu vă placă aceleași modele de verighete. Astfel, puteți alege modele diferite de verighete. Îți poți alege ce vrei pentru tine, iar partenerul tău să aleagă ceea ce îi place. Nu vă grăbiți să cumpărați dacă nu sunteți siguri de ceea ce vă doriți. Verighete pe care le cumpărăm le vom purta pentru tot restul vieții pe deget. De aceea, este bine să vedem cât mai multe modele de verighete până când ne vom opri la acel model care ne place mai mult.

Tu cât de important crezi ca este materialul unei verighete? 

You may also like

19 comentarii

  1. Cred ca verighetele trebuei alese cu grija si sa se potriveasca stilului fiecarui cuplu, pana la urma sunt pana cand moartea ii va desparti, sau nu 🙂

  2. La momentul căsătoriei nu aveam multe opțiuni în alegerea verighetelor, dar am reușit să găsim unele care ne-au plăcut și care ni se potriveau ca stil.
    Am avut însă posibilitatea să alegem unele personalizate, care să reprezinte și nunta de argint.
    Cred că articolul tău punctează exact ce și cum trebuie să alegi.

  3. Acum sunt o gramada de variante de verighete, as purta de placere, chit ca nu-s maritata, dar nu-mi vinde nimeni doar o verigheta, ci numai doua… si ce sa fac eu cu a doua?

  4. cel mai important cand alegem verighetele este sa o facem impreuna cu partenerul, sa alegem produse dintr-un metal pretios care sa fie placul ambilor miri si un model care sa fie purtabil si pentru e si pentru ea. Ar fi aiurea sa aleaga verighete cu pietre si lui sa-i rusine sa o poarte pe a lui, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.