3 modele de salopete care te pot scoate din anonimat la un eveniment

Salopeta este acea piesă vestimentară care te ajută să te afirmi și să ieși din anonimat. Cu ajutorul acesteia poți creea un look frapant, sofisticat, care nu poate fi obținut  cu o altă piesă vestimentară. Tocmai din acest motiv este de preferat să apelezi la o astfel de piesă vestimentară în momentul în care ai un eveniment. Este una dintre cele mai potrivite accesorii vestimentare la care poți apela și care poate fi decentă și sexy în același timp. Totul ține de modelul ales. Vreau să vă arăt 3 modele de salopete deosebite care arată excepțional.

Salopeta galbenă

Flavia, modelul acestei salopete, are un corp de invidiat. Totul se așează frumos pe corpul ei și asta pentru că este foarte slabă. Chiar și așa trebuie să luăm în calcul că aceste piese vestmentare nu sunt făcute doar pentru oameni slabi și, chiar dacă avem mici forme, trebuie să ne găsim și noi ceva care să ne avantajeze. Putem totuși să analizăm puțin modelul pentru a ne face o părere dacă este potrivită stilului nostru sau corpului nostru.

Pentru acest model de salopetă este foarte important să avem o talie bine definită. Chiar dacă posteriorul sau bustul sunt mai mici sau mai mari, talia este extrem de importantă. Dacă această condiție este bifată atunci putem să alegem un model de genul. Pantalonul fiind evazat poate avantaja o persoană mai scundă. Cu ajutorul unor tocuri sau a unor platforme se mai pot câștiga câțiva centimetri buni.

Salopetă decoltată

Aș putea să încadrez acest model în categoria salopete elegante. Îmi place mult modelul, îl admir și mi-aș dori să am curajul să pot purta un astfel de model. Pe mine nu mă ajută foarte mult bustul și nu am nici îndrăzneala corespunzătoare. Pentru o persoană cu sâni perfecți și cu atitudine, poate fi cea mai bună alegere. Dacă totuși îndrăzniți să apelați la un astfel de model nu folosiți sutien pentru că se vede inestetic. Ori o purtați pur și simplu, ori apelați la un model diferit.

Salopetă albă

Culoarea acestei salopete poate pune pe gânduri multe femei. Este un model frumos, dar foarte îndrăzneț. Consider că pentru acest model trebuie să fii perfectă din cap până-n picioare pentru că toate imperfecțiunile ies în evidență. Mie mi-ar fi plăcut o culoare mai caldă, ca de exemplu ambastru sau verde. Poate că așa nu mi-ar fi fost teamă că atrag atât de multe priviri. Îmi place să fiu în centrul atenției și totuși nu prefer să fiu atât de decoltată.

Uneori mi-aș dori să fiu puțin mai îndrăzneață ca să pot purta și modele pe care eu le consider mult prea elegante. Am o limită de confort din care am văzut că ies mult prea rar. Ar trebui să încerc și modele noi și să văd ce alte croiuri mi se mai potrivesc.

Vă plac salopetele? Ce modele credeți cp vi se potrivește cel mai bine?

You may also like

11 comentarii

  1. ca model, cel mai mult imi place salopeta galbena, dar as fi prefera-o pe alta culoare. Stii ca eu sunt fan culori mai inchise. negru sau bleumarin ar fi fost super, dar ar fi mers si un verde inchis. Oricum, am vazut ca se poarta la greu salopetele la tinutele de seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.