Rutina mea de ingrijire a tenului cu produse Nutritiv(partea I)

În urmă cu o lună am dat o comandă pe www.nutritiv.ro și v-am arătat și vouă pe Instagram și pe facebook despre ce a fost vorba. Pe site găsiți o mulțime de produse nutritive pentru corp și foarte multe produse BIO. Am ajuns pe site absolut întâmplător pentru că eram în căutarea unei loțiune pe bază de extract de melc.comanda-nutritiv-min

Crema de zi cu extract de melc – Herbagen

Mi-am dorit mult acea loțiune pe bază de extract de melc pentru că am auzit că este regenerantă și aș fi vrut să o încerc pe corp să văd dacă pot scăpa de câteva mici semne care mă deranjează. Pentru că am văzut că nu mai este pe stoc m-am reorientat către o cremă de zi. Eram curioasă să văd dacă are aceleași proprietăți ca și loțiunea.

crema-cu-extract-de-melc3-min

Crema vine ambalată într-un borcănel clasic cu care nu prea sunt eu deacord pentru că nu este foarte igienică aplicarea și microbii de pe degete se pot răspândi printre crema rămasă. Să trecem peste acest aspect și să ne bucurăm de produs. Ea are o consistență fină, delicată cu tenul și se absoarbe imediat. Îmi place că tenul rămâne hidratat fără să fie vreo urmă de peliculă grasă.

crema-cu-extract-de-melc2-min

Am început să folosesc aceste creme într-un moment în care nu mă mai înțelegeam cu tenul. Aveam mici probleme pe frunte care nu reușeam să le rezolv nici cum. Eu de obicei nu am un ten problematic dar chiar mă loveam de o perioadă mai puțin prietenoasă și simțeam că sunt depășită de situație.

crema-cu-extract-de-melc-min

V-am pus o poză cu ingredientele conținute de această cremă. Nu mă pricep să le analizez pe toate dar eu m-am mulțumit că are un factor de protecție SPF 15, extract de melc, ulei de macadamia și ulei de măsline. Am aplicat-o aproape o lună în fiecare dimineață și vreau să vă spun că tenul meu a ajuns pe linia de plutire și nu mai am problemele cu care mă confruntam înainte.

Crema o găsiți într-o cantitate suficientă, 50 g, pentru o folosire îndelungată de timp. Eu am aplicat-o pe față, pe gât și pe decolteu. Crema o găsiți pe site-ul www.nutritiv.ro – link.

Cremă contur pentru ochi – Bioliv

Am auzit la un moment dat un mit referitor la cremele de ochi precum că nu au nimic special în compoziție mai mult de o cremă normală de față. Eu nu cred aceste vorbe și pentru asta folosesc produse speciale pentru ochi și sunt convinsă că au și aceste creme rolul lor.

crema-contur-de-ochi-bioliv3-min

M-a impresionat plăcut această cremă. În primul rând vine ambalată într-o sticlă de sticlă cu o pompiță cu ajutorul căreia folosești atâta cremă cât ai nevoie și nu se face risipă sub nici o formă. Îmi place că are o pompiță și prezentarea este una din cele mai elegante.

crema-contur-de-ochi-bioliv2-min

Crema contur pentru ochi am folosit-o de 2 ori pe zi timp de aproape o lună. Am doar câteva mici riduri de expresie care nu au dispărut și nici nu am cum să vă spun că s-au micșorat dar pur și simplu mi-a plăcut să folosesc această cremă. Singura impresie lăsată a fost că pielea a devenit mai elastică și oricum rezultatele spectaculoase se văd în timp.

crema-contur-de-ochi-bioliv-min

Crema Bioliv are o cantitate suficient de mare și îmi va ajunge pentru o perioadă lungă de timp. Are 30 ml și chiar dacă o folosesc de ori pe zi cantitatea aceasta îmi va ajunge câteva luni bune. Este un produs excelent având în vedere că nu are parfum, nu are parabeni, siliconi sau coloranți și în plus cel mai bun preț al lui este prețul. Găsiți această cremă aici – pe site-ul celor de la www.nutritiv.ro

You may also like

24 de comentarii

  1. Buna! Ma bucur ca ai mentionat ca si cremele pentru zona ochilor au rolul lor, suntem pe aceeasi lungime de unda. Crema de fata trebuia sa ramana totusi in rutina zilnica, mai ales daca are SPF. Am incercat si eu de curand niste creme cu extract de melc pentru zona ochilor si intr-adevar am vazut mici imbunatatiri, la modul ca a doua zi dimineata se vedea ca zona unde aplicasem era f hidratata si fina. Eu am folosit de la Kueshi, din cate stiu nu se gasesc in RO.

  2. Au trecut ani de zile de cand am folosit crema cu extract de melc, iar Biolive pt ochi o am si eu acum deschisa, dar nu am mai pus mana pe ea de ceva vreme. Bine ca mi-ai reamintit de ea.

  3. Nu am comandat niciodata de pe acest site, dar parca as vrea sa incerc crema de zi cu extract de melc… am auzit despre efectele miraculoase ale acestui extract

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.