Bluză galbenă cu mâneci largi și asimetrice (OOTD)

A trecut foarte mult timp de la ultimul outfit. Mi-am amintit că a trecut timpul și eu nu am mai ieșit să mă pozez din diverse motive. Unul dintre ele ar fi fotograful(soțul adică) care este mai tot timpul nemulțumit când vreau să-mi fac câteva poze. I-am făcut o mică surpriză și joi am ieșit în parc să pozez vreo 5-6 ținute. Nu i-a convenit, dar na. În viață mai facem și ce nu ne place.

Bluză – link

Cercei – link

Fustă – link

Pantofi – link

Prima ținută este formată dintr-o fustă de piele și o bluză galbenă cu mâneci largi și asimetrice. Bluza este nouă pe blog. Eu o am de ceva timp și am cam ocolit-o. Nu este genul de bluză după care să întind mâna pentru că este o bluză care poate fi purtată doar pe interior pentru că este lunguță. În plus, este dreaptă și pare că n-are nici o noimă pe corp. Asta în cazul în care o port pe afară. În combinația de față este purtabilă și sunt mulțumită de rezultat.

M-am ambiționat să port un colier statement. Bucuroasă de combinație, m-am așezat frumos la pozat și când să mă uit la o poza …. n-am fost impresionată. Colierul nu mă impresiona deloc și nu stătea deloc frumos. Am luat-o de la căpăt și peste tot am văzut minusuri, dar asta este. Am ales câteva poze care să reprezinte rodul muncii mele.

Fusta am mai pozat-o și cu alte ocazii. Este o fustă scurtă, cu un material foarte plăcut și moale. Se așează frumos pe corp și pe interior are  o căptușeală sub forma unui pantalon scurt. Asta îmi dă o și mai mare siguranță că o pot purta și atunci când ies cu copilul.

Vouă vă plac fustele de piele? Combinația mea este potrivită stilului vostru vestimentar?

You may also like

26 de comentarii

  1. bre, pe mine bluza nu ma de pe spate, dar fusta e magica. Iti vine foarte bine, ca tot ce ai purtat de lungimea asta si mai mulat. Ai picioare de aratat, nu le mai ascunde! Si nu o spun ca sa ma aflu in treaba, ca asa puteam sa zic ca imi place tot, dar bluza nu imi place.

  2. Imi place foarte mult ceea ce porti iar combinatia este una reusita. Bluzita este dementiala iar impreuna cu acea fusta frumoasa sunt perfecte.

  3. Bluzita este foarte faina si ai combinat-o bine cu acea fusta gri. Galbenul cu griul arata superb impreuna!
    Si acum remarc ce bine iti vin fustele mini! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.