Facem față mai ușor căldurii cu ajutorul copertinelor retractabile

Indiferent de tipul de locuință pe care îl avem, vara soarele este nemilos. Pătrunde în casă, în balcon sau pe terasa locuinței. Tot ceea ce ne dorim este o umbră care să ne aducă răcoare în casă sau afară. Copertinele retractabile par a fi o alegere foarte bună pentru a ne feri de razele puternice ale soarelui. Acestea sunt sisteme de umbrire rezistente, ideale și în zilele ploioase, ocrotind geamurile de stropii de ploaie.

Unde și de ce folosim copertine retractabile

Ne place să ieșim pe balcon, să ne bem cafeaua, sau să respirăm aer curat în liniștea curții. Ne dorim intimitate și să fim protejați de soarele puternic. Copertinele sunt o alternativă pentru a ne bucura de astfel de momente. Optând pentru copertine pentru terase ne putem schimba opțiunile de la o zi la alta. Dacă ne dorim puțină intimitate, le putem pune în funcțiune. Când ne dorim ca soarele să pătrundă în casa noastră putem opta pentru retragerea lor. Copertinele sunt ideale pentru orice locuință, la nivelul micilor afaceri sau la birourile unor companii.

Avantajele aplasării unei copertine retractabile

Copertinele retractabile sunt foarte apreciate și au devenit tot mai folosite pentru că oferă numeroase avantaje. Un prim avantaj al folosirii unei copertine retractabile este că acestea nu obstrucționează circulația pe sub ele. Un alt avantaj îl reprezintă posibilitatea de a fi utilizate mai multor tipuri de spații. Putem opta pentru copertine pentru balcon în cazul apartamentelor sau caselor cu nivel.

Copertinele sunt supuse unor teste înainte de vânzare. De aceea, aceste protecții prezintă garanția rezistenței lor la condițiile de vreme, fie soare, fie ploaie. Dacă ne dorim să avem un colț al nostru, mai vesel putem alege copertine terase sau copertine balcon în nuanțe cât mai colorate. Elementele inoxidabile care compun copertinele sunt foarte rezistente în timp, având o durată mare de viață. Atât copertina, cât și brațele retractabile sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate; rezistând foarte bine în timp.


Copertine retractabile – o necesitate sau un moft

Copertinele retractabile nu doar că schimbă aspectul unei locuințe, dar sunt și foarte necesare unei case. În funcție de spațiul de care dispunem, de balcon sau marchiza, putem alege o copertină retractabilă sau un set pentru întreaga casă. Efectul de seră este foarte dăunator. Pânza copertinei ne protejează mult mai bine decdât o umbrelă care creează efect de seră. Insectele, muștele sau țânțarii vor avea accesul îngrădit pe terasă sau balcon grație copertinei. Acestea ne pot ajuta să cream un spațiu al nostru, pe care să îl transformăm într-un ritual, un loc de răsfăț. Copertinele sunt o necesitate pe termen lung. Este ideal să ne protejăm de soare, să oferim un aspect nou casei și să ne creăm un spațiu special.

You may also like

17 comentarii

  1. Mi-ar prinde foarte bine o copertina retractabila pentru balcon. Din cauza soarlui care bate toata ziua, nu pot sta in balcon decat pana in ora 8 dimineata si dupa ora 6-7 seara. Toata ziua bate soarele.

  2. Stau la bloc,dar am o gradina in fata unde mi-am pus o banca si o masuta. Am umbra de la un cires mare dar nici o copertina nu ar strica

  3. copertina am si eu, dar e improvizata, facuta de sotul meu din ceva tabla si e oribila pentru ca se incinde si toata caldura o arunca inapoi in noi. De cand tot ii zic sa luam si noi una retractabila… cred ca pana la urma o sa comand eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.