Trench galben și geantă crossbody aurie (OOTD)

Galbenul a început să-și facă loc în dressingul meu. Dacă până acum puțin timp nu aveam mai nimic în această culoare, acum mi-am găsit o grămadă de lucruri. Am realizat că este o culoare frumoasă care se asează bine și se asortează ușor. Dacă zilele trecute v-am arătat o bluză galbenă, astăzi vă arăt un trench ușor cambrat.

Trench – link

Cercei – link

Geantă – link

Curea – link

Mi-am luat acest trench din curiozitate. Am vrut un trench cambrat care să-mi pună în evidență talia, dar care să nu mă sugrume și să arate frumos chiar și pe un corp care nu are cele mai bune dimensiuni. Sunt complexată de câteva kilograme în plus și sper ca în  2 luni să arăt puțin mai bine. Trecând peste acest aspect, vreau să vă arăt acest trench care m-a cucerit. Acesta este de lungime medie, cu buzunare laterale, cu 2 rânduri de nasturi și cu un cordon în talie.

Am vrut o gentuță micuță care să se potrivească și ținutelor mai elegante. Ce aveam, erau toate pe negru și parcă vroiam altceva chiar dacă se potrivea și negrul cu acest trench. Geanta este micuță, cochetă și încap câteva lucruri esențiale în ea. De exemplu, portofelul meu nu încape. Ca să port gentuța trebuie să renunț la el și să iau doar banii. Portofelul meu este un pic mai micuț ca gentuța de față.

Cred că am și uitat de când nu mi-am mai luat o curea. Îmi doream tare mult o curea și să nu fie de pus la blugi. Această curea cu mărgeluțe mi s-a părut tare drîguță. Am preferat să înlocuiesc cordonul trench-ului cu această curea și mie mi se pare că se potrivește. Eu m-am simțit tare bine în acest outfit și chiar aș apela la el ori de câte ori este răcoare afară.

Cel mai potrivit ar fi toamna sau primăvara și obligatoriu cu fustă. Eu sunt tare mulțumită de alegerile mele și abia aștept să mai am ocazia să mă îmbrac în această combinație.

Vă place trench-ul meu cel nou? Voi purtați obiecte vestimentare de acest gen?

You may also like

23 de comentarii

  1. Te felicit pentru alegere, Ramo. Te prinde de minune galbenul asta mustar. Si lungimea si croiala trenciului sunt perfecte. Parca pantofi as afi ales alta culoare eu, dar repet ca nu am pretentia de a ma pricepe la moda.

  2. Foarte frumos asortate ;si eu ador galbenul desi il port mai rar ;nu stiu de ce dar cand merg la cumparaturi vin acasa cu alte culori decat ceea ce imi propun sa cumpar.

  3. Arăți foarte bine în galben!! Trenchul este cu adevărat minunat și mi-ar plăcea și mie unul așa pe viitor! De gentuță nu mai zic! Adorabilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.