Slabind in pas alert

O plimbare nu strică nimănui, din contra acesta îți aduce numai beneficii. Mie îmi place să mă plimb și în special să merg pe jos oricât de mult doar că în ultimul timp nu am mai făcut pic e mișcare și a început să se vadă. Au început colăceii să se arate, de parcă știau că trebuie să merg la mare și chiar am nevoie de ei să iasă de sub costumul de baie.smartwatch-min

Un cadou salvator

Cineva mi-a citit gândurile(blogul) și a văzut ce îmi doresc așa că am primit un smartwatch. Am citit foarte multe despre aceste tipuri de ceasuri și cât de multe funcții pot avea dar nu mă gândeam că voi fi atât de impresionată de el. În primul rând sunt foarte bucuroasă că este bun atât pentru IOS cât și pentru Android așa că dacă îmi schimb telefonul îl voi putea folosi în continuare.

Principalele caracteristici

 • are ecran LCD touchscreen
 • răspunde sau apelează de la încheietura mâinii
 • alarmă anti pierdere sau furt telefon
 • afișează numele sau numărul celui care te apelează
 • redă muzica din telefon
 • jurnal apeluri
 • notificare primire mesaj, inclusiv facebook, viber, whatsapp
 • pedometru, sleepmonitor, calculator, calendar, alarmă

Pedometru – este cea mai accesată funcție

Mi-am propus să fac mai multă mișcare pentru că încerc să mai scap și eu măcar de 3 kilograme în 3 săptămâni. Nu cred că este imposibil așa că trag tare. În primul rând curele de slăbire nu’s de mine. Când știu că nu am voie pâine, atunci am cea mai mare poftă de pâine sau orice alt produs de patiserie proaspăt și pufos. Deja salivez 🙂 Nu mai este nevoie să spun cât sunt de pofticioasă.

Se poate slăbi prin mers. M-am documentat temeinic așa că mă pun pe umblat. Mersul pe jos arde cam aceeași cantitate de calorii ca și alergatul doar că mersul trebuie să fie puțin mai vioi. Încercați să mergeți pe jos o stație de autobuz, sau să mergeți de la muncă până acasă,etc și veți vedea că rezultatele se vor vedea. Eu am început să îmi număr pașii și sper ca acest lucru să mă ajute să mai și slăbesc!

You may also like

6 comentarii

 1. mia-m dorit si eu unul dintr-un impuls ca vroiam la sala, cu toate ca momentan am amanat achizitia sunt decisa sa imi cumpar unul la anul cand ma voi apuca de sport serios

 2. Numai cine nu a avut probleme cu greutatea nu stie ce inseamna sa slabesti. Fiecare isi da cu parerea, fiecare judeca, jigneste si condamna. Ca sa slabesti trebuie ca numarul caloriilor consumate sa fie mult cai mic decat al celor acumulate. Pare simplu insa DOAR PARE.

 3. poate fi destul de util in astfel de gadget care sa iti aminteasca atunci cand trebuie sa faci miscare sau sa iti numere caloriile pierdute, dar ai nevoie si de multa vointa si, din pacate, aceasta nu se gaseste de cumparat.

 4. Eu personal nu as da bani pe asa ceva 🙂
  Cine insa este amator de astfel de produse cred ca ii va vedea utilitatea
  Eu nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.