Primele produse Zanna încercate de mine

În urmă cu puțin timp vedeam peste tot produsele Zanna. Așa am început să citesc despre ele și să aflu că aceste produse pot fi găsite pe Vitamix.ro. Faptul că le vedeam recomandate peste tot asta m-a făcut să-mi doresc să le încerc și eu. Parcă dorința mi-a fost ascultată pentru că la întâlnirea de bloggerițe de la Brăila de luna trecută am primit un pachet foarte interesant.

Primele produse Zanna încercate

Încep cu Șamponul Zanna cu spirulină, migdale și avocado. Este un produs care stimulează creșterea părului. Eu i l-am oferit prietenei mele pentru că am o oarecare sensibilitate la produsele de păr. Pentru a evita astfel de probleme i l-am oferit ei și mi-a spus că a fost impresionată de el. Parul ei arata bine, gradul de spumare este ok și este chiar eficient.

Gelul de duș vitaminizant cu eucalipt, mentă și pin mi-a plăcut mult. Un produs eficient și spornic. M-a încântat să văd că este 100% natural, fără conservanți și că este îmbogățit cu Vitamina E. L-am folosit în familie și mi-a plăcut mult că nu mi-a uscat pielea deloc. Chiar pielea mea arăta foarte bine și părea hidratată asta fără să aplic vreo cremă. Evident că am folosit și un produs special pentru corp, dar m-a surprins acest aspect.

Vitamina C este un produs indispensabil în orice anotimp. Îmi place să fac cure cu astfel de suplimente care nu fac altceva decât să ajute organismul și pe interior să fie mult mai bine și mai tonic. În cutia mea sunt 30 de tablete și sunt perfecte pentru o cură de o lună, dar pe site găsiți cantități mai mari.

În pachet am mai primit un balsam cu extract de gălbenele și propolis și un balsam cu extract de mușețel. Ambele plante fac minuni și am citit puțin despre ele pentru că vroiam să le utilizez corect. În felul ăsta am aflat că balsamul cu extract de gălbenele și propolis ajută la regenerarea și hidratarea pielii și are o acțiune puternic dezinfectantă și antiinflamatoare asupra rănilor de la nivelul pielii. Balsamul cu extract de mușețel are proprietăți de vindecare, antioxidante și de curățare. Mușetelul poate îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii prin diverse utilizări cosmetice, iar prin proprietățile sale anti-inflamatoare și antibacteriene, poate fi util împotriva acneei.

Vitamix.ro este un site extrem de complex. Pe site-ul lor găsești mai mulți producători și produse din diverse categorii. Aici poți găsi suplimente alimentare pentru tot felul de probleme, alimente sănătoase și produse de îngrijire personală. Eu nu sunt tocmai la prima întâlnire cu produsele de la ei doar că eu le știam sub o altă denumire. Am mai povestit despre ele și aici.

Voi ați încercat produse Vitamix până acum? Sunt curioasă să-mi spuneți ce ați folosit de la ei

You may also like

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.