Outfit casual – sport pentru o zi obișnuită(OOTD)

În viața de zi cu zi sunt o persoană obișnuită care nu prea ies din blugi. Chiar dacă pe blog găsiți mai multe rochii decât ținute all day eu sunt o persoană clasică care preferă să fie lejeră. Nu mă îmbrac nici prea extravagant și nici nu mă vezi vedea foarte aranjată. Mă gândeam într-o zi, ce-ar fi să mă găsesc cu cineva care-mi urmărește blogul în timp ce cobor după pâine! smile

Bluză – link

Rucsac – link

Astăzi am să vă arăt cum am fost îmbrăcată la ultima mea vizită în mall. Nimic extravaganr, dar m-am simțit tare bine. Am purtat o pereche de bocanci cu păsărele pe care vi i-am arătat și aici, blugi negri, maieu negru, o bluză sport scurtă și rucsac. Prin mall am văzut că sunt și persoane care defilează de zici că sunt pe podium, dar și persoane normale care nu folosesc haine sofisticate.

Pentru mine mall-ul nu este un loc în care trebuie să-mi etalez ținutele și cred că ceva clasic este foarte potrivit. Eu am purtat aceste lucruri pe care mi le-am luat de pe Zaful. Bluza nu este în topul preferințelor mele, dar am fost încântată de ea în această combinație. Dacă n-aș fi purtat-o cu un maieu negru, mi s-ar fi văzut abdomenul. Nu știu cum am făcut de în ultimul timp mi-am ales vreo 2 astfel de bluze.

Voi cum vă îmbrăcați atunci când mergeți în mall sau la cumpărături?

You may also like

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.