Plimbare prin București – cazare și relaxare

Duminică am fost plecată până în București. Unii cu treabă, alții cu distracția și evident că am luat-o și pe Criss cu mine. Știam că mă voi întoarce luni, așa că mi-am făcut o gentuță cu de toate. Nu-mi place să-mi lipsească nimic și am plecat la drum. Vreau să vă povestesc puțin despre ceea ce am făcut acolo și, mai ales, să vă spun unde m-am cazat.

Abia de luni au anunțat că se va încălzi, așa că mi-am luat un pulover grosuț. L-am primit de ceva timp, dar până acum nu l-am purtat. Este foarte drăguț și m-am simțit tare bine cu el. L-am combinat cu o pereche de ghete foarte simpatice cu un imprimeu negru pe un fond alb. Acum nu mai aveam păsărele doar în cap, le aveam și pe ghete.

Ghete – link

Ghetele le-am încălțat pentru prima oară și nici nu mă așteptam să mă simt atât de bine în ele. Nu sunt îmblănite, dar au fost călduroase. Nici nu prea am mers prea mult pe jos și poate că din cauza asta le-am găsit chiar călduroase. Eu am preferat să le port cu blugii peste ele pentru că acestea sunt mai înalte.

În primul rând, să vă povestesc despre cazarea din București. M-am tot uitat după cazare și vroiam să nu cheltui foarte mult pe aceasta. Vroiam un preț rezonabil având în vedere că stăteam o singură noapte și că mă duceam seara, iar dimineața mă trezeam și plecam. Pe Booking am tot căutat și sub 140 lei n-am găsit nimic care să arate ok. Am ales DownTown Vintage Design. Acesta este un apartament cu o cameră și mi-au plăcut pozele de pe site. Apartamentul este foarte fistichiu și asta m-a atras cel mai mult la el.

Este prima oară când închiriez un apartament. L-am sunat pe proprietar când am ajuns la adresă. Păcat că n-am făcut o poză și în fața acestui bloc. Părea ușor creepy. Cu toate astea, zona a fost una ok și am putut să ne lăsăm și mașina la intrarea în bloc. Contează mult să ai un loc de parcare. La telefon ni s-a zic că avem cheia în poștă și la plecare să lăsăm banii pe masă și cheile în poștă.

Mi-am luat cu mine și ultima mea investiție. O mini boxă wireless. Internet am nelimitat și nici nu vă închipuiți ce fericită a fost Criss să asculte muzică și să danseze. Boxa se aude bine, se conectează prin bluetooth și are o ventuză care se poate pune pe orice.

Boxă portabilă – link

În timpul avut la dispoziție am fost în Afi, Fashion House Outlet, Jumbo și Mega Mall. Am făcut și câteva cumpărături pentru Criss din Zara. Cele mai frumoase haine pentru copii, aici se găsesc. N-am făcut foarte multe cumpături. Din Jumbo am luat mai multe jucării și foarte puține decorațiuni pentru mine. Vă las câteva poze.

You may also like

15 comentarii

  1. Imi place ținuta , dar ghetele sunt super faine . Boxa portabila este la putere si eu o folosesc prin casa :). Ai ales un apartament dragut . ♡

  2. Dragut foc apartamentul. Nu-mi imaginam ca avem cazare in Bucuresti la asa pret si conditii. Eu credeam ca e mai scump.
    Cu boxa aia cred ca ai facut treaba buna, mai ales ca e doar 12 dolari. Si eu as fi happy in locul Cristinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.