Prima mea comandă pe Deciem și povestea produselor The Ordinary

The Ordinary sunt niște produse foarte apreciate. Pot fi comparate cu produsele Paula’s Choice doar că unele produse au concentrații mai mari și pot fi mai eficiente. Eu vă spun din ce-am citit pentru că la acest capitol sunt un picuț pe dinafară. Am tot citit păreri bune și foarte bune despre acestea și mi-am dorit să le încerc și eu. Una din variante era să comand direct de la site-ul mamă www.deciem.com aceste produse. Știam că acestea urma să le primesc prin curier direct acasă și m-a atras acest aspect.

În tot acest timp am văzut și fete care s-au înroșit, s-au pătat sau cine știe ce nu le-a mai priit și m-a luat un pic teama. Mă gândeam că în loc să repar mici probleme, să nu creez un dezechilibru de mai mare frumusețea. Pentru că produsele îmi erau străine și pentru că nu știam cum să le combin …. am cerut păreri. Evident că părerile au fost diferite în funcție de preferințele fiecăreia.

Într-un final am apelat la ajutorul site-ului. Ideea principală a mesajului meu trimis către ei a fost așa:

Sunt o persoană care nu are foarte mari probleme cu tenul, dar după sarcină m-am ales cu câteva pete micuțe de care nu reușesc să scap. În afara acestui aspect mai am și câteva mici riduri de expresie apărute o dată cu vârsta. Nu intenționez să le fac să dispară, dar măcar să nu se adâncească.

Îmi doresc să creez o rutină care să conțină produse The Ordinary. Aș vrea să știu ce-mi recomandați și pentru problemele mele și aș aprecia dacă mi-ați spune și ordinea în care acestea se folosesc.

Cei de la Deciem am fost prompți și mi-au înțeles dorințele mele. Mi-au trimis un mail structurat pentru dimineață și seara și modul în care le pot folosi. Mi-am luat ceea ce mi-au trecut ei pe listă și încă un produs – două în plus despre care auzisem numai cuvinte de laudă.

AM

 1. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
 2. The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA
 3. The Ordinary „Buffet”
 4. The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate 10%

PM

 1. The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA
 2. The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

Cam asta a fost schema de folosire a cremelor. În plus, eu mi-am mai luat Nianciamide. Încă nu știu unde ar trebui introdus și voi mai cere păreri.

Am început să introduc treptat produsele printre rutina mea deja existentă. Acidul Azelaic a fost primul produs folosit. Poate că mi-am făcut mai mult curaj să încep cu el pentru că am auzit că este echivalentul unei creme pe care am mai folosit-o deja. Vă voi povesti și vouă exact cum am folosit fiecare produs în parte. Deocamdată le folosesc mai rar. Prima aplicare a fost o dată pe săptămână, apoi de 2 ori și tot așa. Le introduc treptat ca să evit problemele.

Voi folosiți vreuna din cremele The Ordinary? Aveți vreo preferată? Cum se împacă tenul vostru cu ele?

You may also like

22 de comentarii

 1. Am auzit multe păreri bune despre The Ordinary, dar nu știu multe detalii despre ele. Mersi pentru informații! Aș testa și eu ceva, dar va trebui să cercetez mai bine fiecare produs ca să văd ce mi s-ar potrivi. :))))

 2. În ultimul timp tot am auzit despre aceste produse de la The Ordinary.
  O să le am in vedere pe viitor.

 3. Dragute pozele!
  Niacinamide eu aplic dimineata, dupa HA.
  Acidul hialuronic se aplica pe tenul umed (fie ca e apa, fie ca e apa termala), apoi niacinamide pui pe zonele cu probleme (zona T de exemplu) si tapotezi produsul.
  Apoi vii cu crema hidratatana…si spf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.