Maybelline – produse eficiente la prețuri bune

Multă lumea caută produse pe care să nu cheltuie o avere și care să fie și eficiente în același timp. Mă gândesc că nu sunt singura persoană care caută produse cosmetice bune pe care să nu cheltui o avere. Internetul este plin de recomandări doar că până nu le încerci pe pielea ta parcă îți vine greu a crede de eficiența unora. Cel puțin asta s-a întâmplat în cazul meu când am tot văzut un ruj foarte apreciat de la Maybelline.

Maybelline pe piața cosmeticelor

Maybelline a fost fondat în 1915 și s-a afirmat pentru prima oară cu o mascara. De-a lungul timpului brandul a lansat foarte multe produse cosmetice și o mare parte dintre acestea sunt foarte eficiente și cu rezultate vizibile. În prezaent au în portofoliu cam orice ți-ai putea dori în materie de cosmetice printre care: paltete de machiaj, mascara, rujuri, tatuaj pentru sprâncene, fond de ten, corector, etc.

Ce am încercat de la Maybelline

În primul rând trebuie să recunosc că mereu am fost curioasă în privința produselor Maybelline doar că se întâmpla ca în momentul în care urma să fac noi achiziții să-mi sară alte branduri în ochi și să uit complet de ele. Nici nu cred că am văzut vreun produs care să primească vreun review negativ.

Primul produs cu care am luat contact a fost un ruj de buze lichid. Într-una din comenzile mele pe Notino am zis să-i acord o șansă și să văd pe pielea mea eficiența acestuia. Am ales această variantă de ruj tocmai pentru că promitea o rezistență de lungă durată. De-a lungul timpului am mai folosit câteva produse eficiente doar că multă lume spunea că este cel mai bun ruj lichid încercat. Mi-am călcat pe inimă și mi-am ales un roz care mi s-a păru potrivit stilului meu și așa am intrat în posesia primului ruj lichid mat de la Maybelline SuperStay Matte Ink.

Experiența mea cu Rujul lichid Maybelline a fost senzațională. În primul rând l-am aplicat pe buze într-un strat uniform. Pensula este foarte bună pentru o aplicare precisă și uniformă. Buzele rămân ușor lipicioase pentru 15-20 de minute. Nu este acea senzație de luciu de buze lipicios doar că atunci când apropiam buzele se simțea. Această senzație a dispărut după timpul menționat și a rezistat pe buze mai bine de 10 ore timp în care am mâncat, am băut cafea, suc, etc și am mâncat fără nici un fel de probleme și fără ca acesta să se ducă de pe buze și să fie nevoie de reaplicare. Un alt aspect care m-a încântat a fost faptul că nu mi-a uscat buzele. Este rujul perfect atunci când nu vrei să duci grija rujului și să reaplici ori de câte ori ai vreun contact cu mâncarea sau alte lucruri. Chiar intenționez să-mi mai iau această variantă de ruj și pe alte nuanțe pentru că pe Notino se găsesc aproape 20 de nuanțe ale acestuia.

Wishlist Maybelline

Maybelline The Colossal 100% Black este unul dintre cele mai apreciate. Rezultatul este cu adevărat spectaculos și raportul calitate/preț mi se pare genial. În aceste condiții chiar îmi doresc să-l încerc pentru că am văzut fete care sunt fidele acestui rimel de ani buni. Se vede frumos pe gene și în realitate nu doar în prezentarea de pe site.

O paletă de farduri de ochi este oricând potrivită. MaybellineTotal Temptation mi se pare o paletă potrvită stilului meu pentru că îmi pot face machiaje în nuanțe de maro, dar pot face și un machiaj mai accentuat dacă asta îmi doresc.

Maybelline Instant Anti Age Eraser este unul dintre cele mai apreciate corectoare prin simplul fapt că acoperă foarte bine și nu oferă acea senzație de mască. Eu am avut fondul de ten care semăna perfect cu acest corector și burețelul cu care se aplică produsul era foarte eficient și doza produs puțin câte puțin, iar în felul ăsta era evitată risipa produsului.

Cam astea ar fi lista mea de produse Maybelline pe care mi le doresc? Voi folosiți produsele lor? Ce recomandări aveți pentru mine?

You may also like

18 comentarii

  1. Sunt niste produse bune din descrierea ta dar eu nu am încercat produsele Maybelline! Rujul e chiar super ca nu se sterge!

  2. Produse minunate ,nuanța rujului este foarte frumoasă ,dar și paleta de farduri îmi place mult ! Să te bucuri de ele draga mea !

  3. Imi plac foarte mult produsele de la Maybelline eu am un ruj de la ei si fondul de ten, acum vreau sa-mi achizitionez o paletă de farduri, îmi plac foarte mult produsele pe care le-ai cumpărat ♥️

    1. Esti superbă!!! Te prinde bn culoarea . Eu folosesc rimel si un fond de ten chiar sunt foarte mulțumită de ele . Iti recomand si tie .

  4. Am avut candva un fon de ten de la ei. Il foloseam destul de obsesiv. Eram fidela marcii, pana cand am reuntat la a mai folosi fond de ten. Cred ca s un tus am mai avut la un momentdat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.