O nouă comandă Zaful cu produse absolut necesare

Dacă mă gândesc la rece, aș putea să spun că am de toate, dar când vine vorba să combin anumite piese realizez că mai am nevoie de câteva piese vestimentare care să-mi completeze pe deplin ținuta. N-am făcut o listă cu ce mai am nevoie în această toamnă/iarnă. M-am gândit rapid și am zis că am nevoie de câteva produse simple pe care le-am găsit pe Zaful și care m-ar mulțumi.

Am realizat că am o singură pereche de blugi negri simpli. Deși dau muulte comenzi pe site-urile de afară, tot timpul aleg lucruri sofisticate și când vine vorba să fac diverse combinații, nu am ce-mi trebuie. Vreau o pereche skinny pentru că astăzi mi-am comandat o pereche de ghete ceva mai înalte care cer o pereche de astfel de blugi. Evident că la o simplă căutare pe site am găsit și modele simple, dar și mai sofisticate care m-au atras.

Blugi elastici – link

Blugi brodați – link

Dacă tot am intrat pe site la secțiunea noutăți, am mai găsit și alte lucruri. De exemplu, puloverul acesta negru, simplu. Îmi place tocmai pentru că este simplu și îl pot accesoriza exact așa cum vreau sau să-l port ca atare. N-am cum să dau greș cu puloverul ăsta și pe măsură ce mă uit la el, mi-l doresc mai mult.

Pulover – link

Dacă tot m-am învârtit în jurul culorii acesteia, am ales o geantă neagră. Nu am cum să dau greș cu geanta. Poate pentru outfitul ales aș avea nevoie de o geantă mai voluminoasă. Cu toate astea, m-a atras acest model și în plus are un preț foarte mic care nu prea mă lasă să rămân indiferentă.

Geantă – link

Sper ca alegerile mele să vă placă și să vă inspire. Pe 11.11 pe Zaful urmează o nouă sesiune de reduceri. Nu cred că mai aștept până atunci pentru că toate produsele alese sunt din secțiunea noutăți și sunt șanse mari să nu le mai găsesc până atunci. Pentru acea zi voi face alte cumpărături dacă îmi va atrage ceva atenția.

Vă plac alegerile mele?

You may also like

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.