Fragonard și cadourile simbolice de Paște

Nu sunt la prima experiență cu produsele Fragonard. Mai am de la ei niște parfumuri solide despre care vă voi povesti în scurt timp. Până atunci am să vă ajut cu o idee de cadou extrem de captivantă și perfectă pentru această perioadă din an.

În urmă cu aproape o lună, la întâlnirea de bloggerițe Galați – Brăila, am primit o punguță mov de la Adda Shop. Eram convinsă că acolo voi găsi un cadou prețios și nerăbdarea mea a fost cu atât mai mare să-l desfac și să văd exact ce aveam. Cadoul a fost compus dintr-un săpun sub formă de ou și o apă de toaletă Fragonard.

Fragonard este un brand de parfumuri din Franța pe care l-am descoperit doar de câteva luni. Produsele lor fac parte dintr-o gamă de produse naturale și cu o atenție deosebită în ceea ce privesc ingredientele folosite. Parfumul Fragonard pe care-l am eu este în varianta mini. Este perfect de purtat în poșetă și îmi place mult că are atomizor. O singură pulverizare folosește suficient parfum pentru a te reîmprospăta. Parfumul are un miros puternic și persistent. Chiar dacă în consistența acestuia sunt suficiente note florale, acestea nu se reflectă în parfum și n-aș putea să-l includ în categoria parfumurilor florale. Îmi place mirosul și mă bucur că se păstrează pe piele o perioadă lungă de timp.

Parfumul Fragonard te va învălui ca adierea vântului de primăvară ce abundă de mireasma florilor de crin, iasomie, zambilă, petit grain și bergamotă. Prospețimea notelor de portocală, mandarină și caprifoi este întrepătrunsă de accentele lemnoase de ambră și mosc.

Ouăle de săpun pot reprezenta cadoul perfect pentru persoanele care nu știu ce pot oferi în această perioadă. Cred că poate fi dăruit absolut oricărei persoane. Dacă vreți să dăruiți și voi un cadou simbolic, găsiți aici o întreagă gamă de culori și de arome.

Voi la ce cadouri v-ați gândit anul ăsta de iepuraș?

You may also like

19 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.