Caiet de activități pentru copii de 3 ani

Atunci când ai 3 ani și abia ai intrat în colectivitate, este greu să nu se lipească bolile de tine. Până acum n-am avut probleme foarte mari cu fetița doar că începând din ianuarie, a început să răcească continuu și să o țin din ce în ce mai mult acasă. Acasă nu are același ritm ca la grădiniță și nici nu ascultă de mine ca de doamna. Cu toate astea, încerc să am activități diverse cu ea care să-i consume energia și să facem diverse activități.

Caietul meu pentru timpul liber de la Libris

Am vrut să iau o carte cu activități pentru vacanța de iarnă. Știam că urma să stea copilul acasă o săptămână și m-am gâmndit că ar fi foarte frumos să lucrăm după un carte special concepută pentru vârsta ei. În căutarea mea, am găsit acest Caiet de activități pentru timpul liber. Activitățile pe care acesta le aborda părea potrivite caracterului Cristinei și am cumpărat cartea.

Caietul îi convinge pe copii să învețe să facă litere urmărind liniile punctate, să le deosebească pe acestea într-un cuvânt, să deseneze, să numere, să decupeze și să lipească. Sunt activități extrem de captivant pentru cei mici și am putut să fac 2-3 fișe pe seară fără să se plictisească. Încă nu se descurcă foarte bine la toate activitățile propuse, dar treptat va înțelege. Conteazp foarte mult că merge la grădiniță pentru că o parte din activitățile propuse în acest caiet, le-am văzut și în caietele după care lucrează la grădiniță.

Cartea are un model tare interesant. Coperta este dintr-un carton moale și are o toartă pe care o poate purta peste tot prin casă. Cred că acest lucru o atrage cel mai tare la această carte. Faptul că este o carte ușor diferită de celelalte, o face să fie și mai îndrăgită. Paginile sunt groase și oricât de mult a apăsat Cristina, n-a rupt foaia. Un mare plus pentru acest aspect.

De ce am ales Libris?

Răspunsul este unul extrem de simplu. Îmi place pot răsfoi cartea înainte de a o cumpăra. Este un mare plus să-mi fac o idee despre aceasta. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 30 lei și pe site găsești cam orice ai nevoie. Este o librărie online foarte bine aprovizionată și mi-am găsit aici toate cărțile pe care mi le doream.

Voi ce cărți mai alegeți pentru copiii voștri?

You may also like

25 de comentarii

  1. Interesant! Surioara mea e in clasa a doua. Si de obicei invatatoarea le prezinta parintilor caietele speciale pentru anul scolar si pentru vacante.

  2. Super . Noi suntem la grady ..si ii cumpar cam ce vad pe internet si imi place si stiu ca ea v.a putea invata ceva din carticica.

  3. Doamne copiii din ziua de azi voi vreti sa ii invatati sa scrie de la un an. O fi bine, dar parca nu mai au copilarie, pe bune. Noi la 7 ani abia faceam serpisori.

  4. Sunt foarte bune acest fel de caiete. Am remarcat ca in prezent se lucreaza si la gradinite cu ele.

  5. de asta imi este si mie groaza, il dua la cresa si vor veni si bolile, cumva este inevitabil dar este ine ca gasesti activitati

  6. Arata foarte bine, dar am o problema cu denumireacaietelului. Daca la trei ani ai caiet de activitati pentru petrecerea timpului liber sunt curioasa ce se presupune ca ar face acesti micuti in restul timpului (ocupat)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.