Produse Elemis de îngrijirea tenului de pe Adda-Shop

Adevărul este că ne-am obișnuit cu anumite produse și atunci când descoperim un brand nou, căutăm detalii despre el cu siguranță. Asta am pățit și eu când m-am trezit cu 2 produse Elemis primite de la Adda-Shop.ro în cadrul întâlnirii de bloggeri din Galați/Brăila. Sunt 2 produse în varianta travel size, care s-au remarcat prin simplitate și eleganță.

La o simplă căutare pe internet am descoperit niște produse scumpe și dedicate unor persoane care acordă o importanță aparte îngrijirii tenului. Evident și pentru persoanele care alocă un buget mai mare pentru îngrijire.

Am fost oarecum influențată de preț și le-am prețuit mult mai mult. Crema de față antirid are 15 ml și am folosit-o cu foarte mare cumpătare. Aș putea să spun că am prețuit-o ca pe icrele negre și am folosit puțin câte puțin din produs. Nu am vrut să exagerez cu ea, dar nici să mă zgârcesc. Din păcate, cantitatea folosită nu a fost suficientă ca să văd un rezultant vizibil pentru riduri, dar am văzut în rest.

Consistența cremei este una densă și totuși lejeră. Culoarea este de un alb imaculat cu un miros fin și foarte plăcut. Aceasta intră rapid în piele fără a fi nevoie să insiști. Am aplicat crema în fiecare dimineață pe tenul perfect curat și uscat preț de aproape 2 săptămâni. Așa cum am mai zis, ridurile nu dispar peste noapte, și nici nu mă așteptam să dispară peste noapte. În schimb textura pielii a fost extrem de plăcută la atingere și parcă mi-a oferit o oarecare luminozitate chiar dacă orele de somn nu sunt tocmai multe. Pielea mea arată mult mai bine de când am început să folosesc această cremă și mă gândesc serios să iau în calcul continuarea îngrijirii pielii mele cu această cremă.

Al doilea produs încercat de la Elemis este loțiunea tonică cu efect de calmare. Aceasta are 50 ml și este foarte spornică. Eu o folosesc după demachiere și îmi curăță bine tenul. În plus, am înțeles că rolul acesteia este de a menține nivelul natural al PH-ul pielii fără să folosească alcool sau detergenți duri. În schimb, folosește o aromă de piersică tare plăcută. Mirosul este finuț și nu a fost deloc deranjant pentru mine. Acesta nu s-a păstrat după ce mi-am șters tenul cu această loțiune.

Eu m-am înțeles tare bine cu aceste produse. Mă bucur că le-am descoperit și a fost o adevărată plăcere să le folosesc. Mi-aș dori să le păstrez cât mai mult în rutina mea de îngrijire a tenului și eventual să încerc și alte produse noi.

Voi ați auzit până acum despre produsele de la Elemis? Ce părere v-au lăsat produsele prezentate?

You may also like

20 de comentarii

  1. Mă bucur că ai găsit produse bune pentru tenul tau!Este foarte greu să găsim produse așa bune pentru tenul nostru!

  2. la asa preturi e clar ca te astepti la ceva de calitate. Erau slabe sansele sa nu-ti placa sau sa te dezamageasca produsele elemis.

  3. Nu n-am auzit de ele! Ma bucur ca ai primit produse de calitate la acea intalnire

  4. Am mai auzit de Elemis, însă nu am ceretat bine brandul. Sună tare bine produsele tale. Chiar că îți vine să le prețuiești și să le folosești pe post de răsfăț, mai rar.

  5. nu am incercat nimic de la acest brand pana acum , dar trebuie sa recunosc ca sunt foarte curioasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.