Beauty Box Pick N Dazzle (a patra cutie)

Am ajuns la a patra cutie din al doilea abonament de 6 luni. Mă bucur de cutia mea de cosmetice de la Pick N Dazzle pe care mi-o personalizez după bunul plac. În fiecare lună sunt nerăbdătoare să văd ce surprize îmi mai rezervă și mă bucur ca un copil atunci când o desfac.

Acest beauty box a fost personalizat de mine în sensul că eu mi-am ales categoria din care vreau să primesc produsele. În funcție de profilul completat la înscrierea pe site, cei de la Pick N Dazzle au ales produsele și culorile la farduri care au considerat că mi le-aș dori.

Beauty Box-ul de luna asta a avut 5 produse și am să le descriu puțin mai jos. Prea multe nu vă pot spune despre ele pentru că nu le-am folosit încă.

Spray So .. Brit este primul pe care l-am analizat. De fapt am pulverizat de câteva ori pe piele. Are un miros plăcut și se pare că pielea mea l-a tolerat.

Luxury soap Cream de la Vivian Gray este un săpun lichid cremos, dacă mă iau după descriere. Aveam nevoie de un săpun nou și dacă tot trebuia să-mi aleg ceva pentru cutia asta, am zis că un săpun lichid ar fi potrivit.

Paleta de farduri Miss Cop este una adaptată pentru diverse locuri în care urmează să ajungem. Este împărțită în 3 secțiuni: job, întâlnire și petrecere. Are atât culori mate cât și mai pigmentate. Nu am desfăcut-o pentru că vreau s-o dăruiesc unei cititoare. În ultimele cutii mi-am tot ales palete de farduri și de fiecare dată am primit altă paletă.

Black out pore nose este un produs destinat punctelor negre. Se pare că sunt 3 etape pe care le putem folosi pe coșuri pentru a le elimina. Eu am câteva puncte negre de care numirea reușesc să scap și sunt curioasă dacă este eficient acest produs. Revin cu un review.

Bottega di LungaVita – cremă de față cu SPF 30 este un produs pe care mi l-am dorit. Problemele mele cu pete pigmentare le voi avea pe viață, dar pentru ca acestea să nu se accentueze este nevoie să folosesc o cremă cu faptor de protecție tot timpul. Pe perioada iernii este ok să folosesc SPF 30, dar vara este obligatoriu SPF 50. Dacă stau în soare, crema trebuie reaplicată după 2 ore. Din acest motiv am ales o cremă de față cu SPF.

Am primit în colet și 2 ciocolățele. Multe persoane au fost curioase ce am în acele ambalaje mici și roșii.

Ce părere aveți de produsele din această cutie Pick N Dazzle?

You may also like

23 de comentarii

  1. Ma tot gandesc de cateva luni de zile daca se merita sa ma abonez si eu sa nu, insa vazand in blogosfera cam ce contin cutiile sunt cumva usor dezamagita… Cutiile din State mi se par mult mai generoase. 🙁

  2. ce dor imi este de pick n dazzle, dar am renunat la ea de cand nu mai merg la lucru…in septembrie incep din nou sa comand , mai ales ca ma teneteaza brandul de machiaje introdus acum ceva vreme

  3. Abia astept review-ul sau impresiile despre produsul pentru puncte negre. De astea nu reusesc eu sa scap cu niciun chip, deci astept verdictul daca merita cumparat sau nu.

  4. La mine ciocolata a fost „testata” prima 🙂 LUna asta am avut cateva produse foarte fumoase si imi pare bine ca si tu ai primit niste produse minunate 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.