Rochie neagră cu broderie(OOTD)

Broderia a început să mă atragă din ce în ce mai mult. Îmi place s-o admir pe blugi, dar mai nou și gecile de piele sau chiar rochiile par la fel de interesante. Așa s-a întâmplat și cu rochia de față care este scoasă din anonimat prin faptul că are broderie pe mâneci. Sunt tare curioasă să văd dacă vă place și vouă.

Rochie cu broderie – link

Din categoria hainelor pe care nu le-am nimerit la fix mărimea este și această rochie. Mi-am luat tot mărimea L, ca de obicei, și se pare că îmi este mare. Chiar dacă vă sfătuiesc pe voi să fiți atente la dimensiuni la fiecare produs în parte pentru că dimensiunile diferă, eu am ignorat acest aspect. Am mers tot pe L și un M îmi era foarte potrivit. Cred că o voi face cadou pe asta și eu îmi voi lua un M. Îmi place prea mult modelul.

Rochia este una grosuță. Pe interior are un fel de pufuleț care îți ține de cald. Mânecile sunt bufante de la umeri până la cot. Se văd foarte frumos și asta m-a atras cel mai mult la ea. Prețul este unul prietenos și nu costă o avere. Dacă ar mai scădea puțin dolarul, ar fi și mai bine(smile).

Mă gândeam să investesc în tehnologie și să-mi iau și eu un aparat profi. După asta m-am gândit că acesta ar trebui să fie folosit de cel care mă fotografiază, adică soțul meu, iar el nu este deloc pasionat de fotografie. Până să am aceste poze, am avut suficient de multe în care mă vedeam într-un colț, cu jumătate de cap, fără un picior, etc. Problema este că nici nu vrea să învețe!

Vă place rochița mea de la Zaful?

You may also like

17 comentarii

  1. Sigur s-ar fi vazut mai bine daca era putin mai stramta. Asta iti ascunde toate formele. Poate reusesti sa o modifici cumva ca e pacat de aia 25 de dolari dati pe ea. Ca model este foarte draguta si usor de asortat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.