Care sunt produsele de care să te ferești atunci când dai o comandă pe Zaful

Zaful este site-ul meu de haine preferat. Găsesc aici cele mai frumoase lucruri și, cel mai important este că sunt toate într-un singur loc. Mai sunt site-uri de pe care comand doar că unul are blugi interesanți, altul rochii, altul încălțăminte. Aici sunt foarte multe lucruri interesante și cochete la care apelez ori de câte ori ncerc să aduc un plus ținutei mele.

Astăzi vreau să vă împărtășesc câteva mici trucuri în cazul în care doriți să plasați o comandă pe Zaful.

Bluză one-size nu îmi este bună pentru că are 86 la bust și eu am nevoie de puțin mai mult. Aș lua-o la risc

Atenție la produsele One-size

Urăsc să văd că în dreptul mărimii apare acest mesaj one-size. Nu este nimic de îngrijorat doar că trebuie să verificați tabelul de mărimi și să vedeți exact dacă acel interval dat vi se potrivește și vouă. Sunt cazuri în care este potrivit mărimii S/M sau M/L. În 90% din cazuri, acele mărimi trecute sunt trecute corect și n-ar trebui să vă îngrijoreze acest aspect.

Bluza asta este croită mai mare și mi s-ar potrivi un M

Îți ridici anumite semne de întrebare când îți corespunde un număr mult prea mare

Eu de exemplu îmi cumpăr haine mărimea M din țară, dar după site-urile asiatice mi se potrivește L. Nu înseamnă că dacă la o anumită piesă vestimentară am verificat tabelul de mărimi și mi se potrivește L, este o regulă și pentru restul hainelor. La fiecare produs trebuie verificat tabelul de mărimi pentru că un produs poate fi croit mai mic sau mai mare. În momentul când îmi iau M de la ei, nu am atât de multe emoții, dar când îmi aleg XL parcă stau un pic cu inima strânsă. Asta nu ar trebui să vă îngrijoreze în mod normal, dar am avut și experiențe mai puțin plăcute.

Salopetă – o găsiți la reducere aici

Ar fi de preferați să alegeți haine peste 10$

Hainele sunt ieftine la ei comparativ cu ce găsim pe la noi. Cu toate astea, cele mult prea ieftine nu sunt de o calitate extraordinară. Astea sunt singurele excepții în care am fost dezamăgită de produse. Totuși, în secțiunea sale de aici nu se aplică aceeași regulă. În această categorie sunt produsele care au mai rămas doar câteva numere sau o cantitate mult prea mică și le-au băgat la reducere ca să le termine rapid. Mi-am luat de la reduceri tricouri de 5$ și au fost foarte ok și mi-am luat rochii de vară cu 8$ care nu m-au dat pe spate. La asta mă refer. Pe site nu găsiți multe exemple de acest gen, dar să țineți cont și de aceste detalii.

Dacă vreți să plasați o comandă pe Zaful, puteți folosi codul ZFNancy (oferă 10% reducere la comandă)

Dacă mai aveți de alte întrebări sau nelămuriri referitoare la comenzile pe Zaful, îmi puteți lăsa mesaje în căsuța de comentarii

You may also like

29 de comentarii

  1. Foarte utile si binevenite sfaturile! Am comandat si eu de cateva ori la Zaful dar mi-e lehamite de statul la vama, efectiv am renuntat si la colaborarea cu ei, ca-mi mananca minute pretioase din viata statul acolo si nervii pricinuiti.

  2. Sunt foarte dragute hainele de pe Zaful, dar ai dreptate trebuie sa dai o mare atentie masuratorilor. Mi s-a intamplat sa imi cumpar ceva si sa nu nimeresc masura…

  3. si eu ma feresc si la noi, nu doar in afara, de haine one-size. E o masura inselatoare. Nu stii niciodata daca e prea mica sau prea mare, oricat te-ai ghida dupa tabelul de masuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.