Gel natural pentru cicatrici de la Derma e(review)

Cicatricile pot fi o problemă, atâta timp cât sunt în locuri vizibile. Coșurile pot lăsa semne care nu se mai vindecă de la sine și trebuie să ajutăm tenul să se refacă. Nu am multe semne pe față de la coșuri, ci mai degrabă am mici semne de bună purtare. Am o urmă micuță datorată unei mușcături de cățel din copilărie. Este clar că aia nu se va mai vindeca vreodată. Poate dacă pe vremea aceea erau atât de multe creme miraculoase aveam o șansă. M-am obișnuit cu acel mic semn și pentru mine este insesizabil.

derma-e-gel-cicatrici-minGelul pentru cicatrici de la Derma e

În ultimul timp am început să folosesc multe produse Derma e și asta pentru că tenul meu le acceptă. Pentru că am văzut eficiența lor, am îndrăznit să încerc și acest produs.

Ce promite Gelul de cicatrici? Promite ca în cazul cicatricilor noi să se aplice acest gel de 2-3 ori pe zi și rezultatele încep să se vadă după 8 săptămâni, iar în cazul cicatricilor vechi să se aplice de 2 ori pe zi și rezultatele se văd după 3-6 luni de folosire.

ingrediente-gel-cicatrici-minGelul este 100% vegan, nu a fost testat pe animale, nu conține parabeni, sulfați, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic. Această formulă este non-uleioasă, frumos mirositoare și nu pătează hainele.

gel-cicatrici-derme-minGelul este îmbogatit cu alicină(obținută din bulbul de ceapă), alantoina și pantenol (provitamina B5), această formulă diminuează vizibil cicatricile și stimulează refacerea pielii.

Acesta are o culoare transparentă și se aplică local pe zonele cu probleme. Este suficientă o cantitate mică de produs și se masează ușor până când intră în piele. Intră foarte repede în piele și este foarte fresh.

Urmele lăsate de coșuri se pot vindeca mult mai greu dacă nu ajutăm pielea să se refacă

Am avut câteva colege în liceu care aveau probleme grave cu coșurile. De atunci nu mai suport să văd coșuri pe față și chiar dacă știu că metoda aplicată de mine nu este cea mai ortodoxă, încerc să le elimin cu orice chip. Pentru că uneori revin și 2-3 zile la rând asupra problemei, se întâmplă să mai rămână și câte un mic semn. Nu am multe semne de acest gen, dar sunt câteva.

gel-cicatrici-derma-e-minM-am hotărât să încerc această cremă ca să văd eficiența ei pe aceste semne și în plus am auzit că este eficientă și pentru operația de cezariană.

Rezultate: Nu pot să mint și să spun că am aplicat zilnic sau cu regularitate, dar cert este că am aplicat-o destul de des și rezultatele s-au văzut. Cicatricile micuțe au început să se modifice după o lună. Aș putea să spun că aproape au dispărut. În cazul cicatricii vechi nu am văzut modificări și nici nu cred că aceea va dispărea. Cicatricea rămasă în urma operației de cezariană nu a suferit mari modificări. Au trecut 2 ani și jumătate de la operație și cred că trebuie un tratament mai îndelungat pentru ea. Nu arată rău, dar dacă aș reuși să o aduc la dimensiunile unui fir de ață, ar fi perfect.

Per total este o cremă bună și pentru probleme pentru care am folosit-o a fost eficientă. Sunt convinsă că aplicată pe o perioadă lungă de timp va fi cu atât mai eficientă.

Îl puteți achiziționa de pe site-ul celor de la Derma e.

dovada-cicatrici-min

You may also like

25 de comentarii

  1. Am si eu nevoie de o astfel de crema si trebuie neaparat sa o incerc pe aceasta. Multumesc pentru acest articol foarte util.

  2. Mi-ar fi placut si mie sa vad ca are rezultate faine la operatia de cezariana. Nu stiu din ce cauza dar a mea arata foarte urata( posibil si ca este pe verticala), la inceput era finuta, apoi acum s-a latit, ca sa zic asa, si ma enerveaza rau.

  3. Si eu am o operatie de apendicita oribila si veche de vreo 20 de ani. Daca s-ar miscora de la crema asta ar fi super, desi slabe sanse. Ar fi trebuit folosita atunci dupa operatie. Pacat ca pe vremuri nu erau astfel de creme.

    1. Stiu ce zici. Cred ca multe probleme se rezolva imediat sau la cel mult un an de la incident. O data cu perioada timpului nu cred ca se mai pot face minuni

  4. N-am incercat aceasta crema-gel…idea este ca din fericire pentru mine nici n-am pe ce s-o testez.Dar este bine de stiut, daca voi avea vreodata vreo astfel de problema

  5. Gelul il am si eu si mi-a placut foarte mult. Daca de micile semne de pe fata lasate de cosuri am scapat, de semnul lasat de operatia de cezariana inca nu. Insa va trebui sa il folosesc o perioada indelungata daca vreau rezultate. Oricum, spre deosebire de alte creme sau uleiuri, aceasta nu pateaza, ceea ce o face mai usor de aplicat. Imbunatatiri se vad in sensul ca nu imi mai simt zona asa sensibila. Este un produs care chiar merita cumparat!

  6. nu prea are efect …doar schimba culoare cicatricilor din cauza ca are ceapa . In rest nu face mare lucru. La fel este si contractubex . Nu fac minuni ..

  7. Am folosit gelul la cicatricile rămase de la acnee si am rezultate foarte bune.
    La mine functioneaza bine, dar trebuie sa il folosesti in timp câteva luni, cu cat cicatricile sunt mai vechi cu atât trebuie sa il folosesti mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.