3 lucruri care îți atrag atenția la un bărbat la prima vedere

Bărbații sunt acele ființe dragi nouă fără de care noi, femeile, nu putem trăi. Mie îmi place să cred că femeile și bărbații sunt pe picior de egalitate. Acest aspect este demonstrat prin faptul că ne programăm împreună la saloanele de înfrumusețare, manichiura nu trebuie neglijată de nici una din părți, vestimentația joacă un rol foarte important și să nu mai vorbim de atitudine.

Femeile în ziua de astăzi sunt mult mai selective atunci când vine vorba să-și găsească jumătatea. Au foarte multe cerințe de la un bărbat și acestea trebuie să se ridice la standardele cerute dacă vor o partidă bună la rândul lor. Pentru că astăzi vreau să vă vorbesc despre bărbați, vreau să punctez 3 lucruri pe care o femeie le caută la un bărbat indiferent de situație.

1. Un bărbat trebuie să fie îngrijit

Merg la salon cel puțin o dată la 2 luni pentru că atunci trebuie să mă vopsesc. În ultimul timp am văzut o cerere foarte mare către salonul de cosmetică. În cele 2 ore petrecute în salon au intrat cel puțin 7 bărbați care vroiau pensat, care vroiau manichiură și chiar epilat. Niciodată nu m-aș fi gândit că bărbații sunt în stare să se epileze pe picioare de dragul de a arăta bine.

Barba este un simbol al masculinității. În momentul de față aceasta este la modă și bărbații au grijă să și-o aranjeze cât mai bine pentru a le scoate atuurile în evidență. Cu un astfel de aparat de tuns  bărbații reușesc să se aranjeze rapid fără nici un pic de disconfort. Nu se mai pune problema să-i piște sau să agațe firele de păr. Stilizarea bărbii se poate face acasă foarte bine și nu trebuie să fii expert ca să poți mânui un aparat de tuns de acest gen. Este suficient să știi ce vrei sau prin încercări diverse să vezi ce model te-ar avantaja.

Apreciez la un bărbat dacă are o manichiură îngrijită. Consider că nu este o rușină să se penseze și să înlăture firele crescute inestetic doar că nu ar fi ok să și le arcuiască mai ceva ca o femeie. Trebuie să se facă o diferență între bărbați și femei și cred că în acest sens, cosmeticienele sunt responsabile de aceste aspecte.

2. Mâinile unui bărbat contează foarte mult

După analizarea aspectului fizic, analizez mâinile. Nu am o explicație exact sau nu pot să zic exact cum trebuie să fie. Am fost plăcut impresionată să văd că mulți bărbați au mâinile mai fine ca ale mele și un aspect impecabil al mâinilor. Nu vorbesc acum de persoane care nu lucrează în medii mai puțin prietenoase, precum mecanicii. Probabil că acești oameni nu reușesc niciodată să-și păstreze mâinile impecabile.

3. Haina-l face pe om

Acest proverb este foarte adevărat. În momentul în care iei contact cu o persoană de sex masculin complet necunoscută, nu ai de unde să știi că are un suflet bun, că ai ce vorbi cu el, că este educat, etc. Analizezi felul în care s-a îmbrăcat și îți faci o idee despre stilul vestimentar. Dacă știe cum să combine piesele vestimentare și dacă ceea ce-a ales i se potrivește. În acest mod îți poți da seama dacă sunteți compatibili din acest punct de vedere. Nu de puține ori am auzit cazuri în care femeile erau nemulțumite de alegerile făcute de bărbații din viața lor.

Care sunt lucrurile care-ți atrag prima oară atenția la un bărbat?

You may also like

37 de comentarii

  1. 3 aspecte foarte importante daca vrei s alasi o prima imprsie buna. desi, uneori un aspect mai neingrijit si oarecum rebel ar avea un efect mai mare la unele fete, hainele si mainile nu trebuie nicicand neglijate. 🙂

  2. Oricat am vrea sa zicem ca nu este asa, aspectul fizic conteaza foarte mult. Daca nu este ingrijit din toate punctele de vedere, un barbat are toate sansele sa nu fie considerat atragator de cele mai multe reprezentante ale sexului feminin.

  3. Adevarul este ca prima impresie chiar conteaza. Oricat de mult sustinem ca e ceva superficial, chiar conteaza sa fii un om ingrijit si sa fii imbracat bine – nu ma refer la haine de fita, de brand sau asa ceva, ca oricum nu iesi cu eticheta pe afara… Aspectul fizic e important si eu sunt atenta la aceste aspecte.
    Nu imi plac barbatii care se epileaza pe picioare si au pielea mai fina decat a noastra. Parul de pe picioare e ceva masculin, asa ca de ce ai scapa de el?! Si sprancenele pensate exagerat mi se pare prea mult…

  4. Iubitul meu merge la barber shop sa își aranjeze barba o data pe saptamana. Nu sunt pro epilat pe picioare la bărbați sincer și nici manichiura, mi se pare putin prea mult pt gustul meu. Un look „smart” curat și îngrijit e suficient ca să-mi atragă privirea.

  5. Tot ii zic la al meu sa isi lase barba, nu ca e la moda ci pentru ca ii sta bine. Ma gandesc ca daca ii ofer cadou un aparat special pt barba o sa o lase pana la urma

  6. Imaginea conteaza foarte mult, acesta este primul lucru care ma atrage la un barbat…cum arata, daca este frumos îmbrăcat,dacă este îngrijit si daca este inteligent dar asta se află ulterior :)) 🙂 dar primul lucru care iti sare in ochi si te atrage sau nu este aspectul sau!

  7. Mai, nu pot sa spun public ce ma atrage prima data la un barbat :)))) Acum, serios, daca un barbat nu este ingrijit are toate sansele sa nu se uite nimeni la el. Degeaba este el bun si iubitor, daca aspectul ( si nu ma refer la frumusete sau muschi) este neingrijit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.