Produse apicole de la Apiland

Am început să consum miere zilnic. Favorita mea este mierea cu fagure și aș consuma fagure zilnic. Este gustos și foarte sănătos și în plus, n-are ce să dăuneze. În afară de asta, iubesc mierea cu nuci, mierea cu cătină și mai nou mi-am făcut și miere cu lămâie pentru că am niște dureri de gât care nu-mi dau pace de câteva săptămâni.

În urmă cu o lună am participat la întâlnirea bloggerițelor din Galați-Brăila și au fost o serie de sponsori care ne-au încântat cu câteva bunătăți printre care și un colet plin cu produse apicole de la ApiLand. În colet am primit multe produse pe care nu le-am mai încercat până-n prezent și, când spun asta, nu mă refer la miere.

Eu m-am bucurat că am găsit un joc cu pioni și zar așa cum era în copilăria mea. Fetița mea a fost prima oară când a văzut așa ceva și ea punea pionii în linie și încerca să-i doboare cu zarul. N-a fost chip s-o conving s-o conving să meargă pe urmele albinuței. Data viitoare poate am mai mult noroc.

Mierea de salcâm este una dintre cele mai aromate. Îmi place mult gustul acesteia și pentru faptul că aduce o aromă plăcută și băuturilor cu care o combin. Are multe beneficii de care mă bucur și nu-mi lipsește din casă. În ultimul timp, am înlocuit zahărul cu mierea pentru că este mult mai sănătoasă și asta vă recomand și vouă.

Mierea crudă de salcâm ApiLand este o miere de culoare aurie, limpede, transparentă, cu gust fin, delicat, absolut delicios. Mierea crudă de salcâm are următoarele beneficii*:

  • Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenți

  • Calmează tusea, având proprietăți antiseptice

  • Înlătură astenia și nevrozele

  • Diminuează aciditatea gastrică

  • Ajuta la tratarea ulcerului gastroduodenal

Bomboanele cu miere și propolis au ajuns la fix la mine. Durerea de gât nu-mi dă pace și se pare că nici un tratament din cele încercate anterior n-a dat rezultate. Cred că am luat vreun virus mai puternic ca de obicei. Gustul de propolis nu este foarte pronunțat. Îmi place că gustul delicios al mierii cu beneficiile produselor apicole și că au ajutat la însănătoșirea mea.

Calendarul ApiLand de birou a fost la fel de bine primit. Acum îl țin în permanență pe birou și îmi face mare plăcere.

Piesa de rezistență a coletului este reprezentată de un set de mostre delicioase și foarte tentante. În acest set am găsit polen crud de salcie și măr, polen crud flori de munte, polen crud poliflor, păstură în miere, miere de tei și lăptițor de matcă pur.

Polenul nu-mi este străin pentru că eu am mai consumat polen crud poliflor și am scris desrre el aici. De această dată am încercat și alte sortimente de polen. Fiecare vine cu câte un beneficiu distinct și tocmai din acest motiv am întins mâna către polenul poliflor pentru că acesta ajută la creșterea imunității.  Polenul crud de salcie și măr este renumit pentru reglarea florei intestinale și a metabolismului, iar polenul crud de flori de munte este cunoscut pentru strălucirea și volumul părului și crește rezistența unghiilor.

Mierea de tei a fost absolut delicioasă și cu un miros foarte bun. Este perfectă pentru răceală și calmează bronșitele. Este mierea care se cristalizează foarte ușor, mai ales dacă este ținută la rece.

Lăptișorul de matcă este piesa de rezistență a acestei cutii. Este perfect pentru a fi consumat timp de 6 săptămâni pentru pentru beneficii maxime. Are numai beneficii și nu are ce să dăuneze organismului. Copiii pot lua 1-2 lingurițe, iar adulții 1-2 linguri. Acesta se ține sublingual până la dizolvarea completă și este de preferat să se administreze dimineața înainte de masă cu 20-30 minute.

Ce este lăptișorul de matcă?

Lăptişorul de matcă este o veritabilă curiozitate biologică, un mister în mare parte dincolo de înţelegerea umană obişnuită, tocmai pentru că are proprietatea excepţională de a prelungi durata de viaţă a fiinţei care se hrăneşte cu el în mod sistematic. Culturile asiatice consideră că lăptişorul de matcă este un tonic ce îmbunătăţeşte nivelul energetic general, creşte imunitatea și amplifică virilitatea.

Sunt foarte încântată de toate aceste bunătăți primite și le voi consuma pe toate până la ultima picătură. Mă gândeam să-mi cumpăr un borcan mai mare de lăptișor de matcă pentru a putea face o cură completă.

Voi folosiți produse apicole constant? Ce produse vă atrag cel mai mult din cele prezentate de mine?

You may also like

28 de comentarii

  1. Da,folosesc produse apicole. Din cele prezentate de tine cel mai mult mă atrage lăptișorul de matcă. 🙂

  2. Pastura si polenul nu ma atrag pentru ca am gustat si nu prea mi-au placut. In schimb, mierea de la Apiland mie mi se pare printre cele mai bune de piata. Iar bomboanele alea cu miere si propolis sunt super bune si sunt practic si desert si medicament.

  3. Chiar nu am mai auzit pana acum de polen crud de flori de munte. Mai ales ca da parului volum. Chiar mi-ar fi de ajutor

  4. am mai incercat polen crud dar de la alt brand si mi-a placut, de la ei am incercat bomboanele cu propolis si imi place gustul foarte mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.