Inelele din argint – accesoriile mereu în trend

Accesoriile sunt nelipsite din garderoba feminină. Au devenit foarte importante și de cele mai multe ori ne ajută să punem în valoare o ținută. De multe ori coafura acoperă cerceii, colierele sau brățările pot da impresia de prea mult, dar inelele din argint sunt acel accesoriu care nu sunt niciodată prea mult. Fără a ține cont de stilul vestimentar al oricărei persoane, avem la dispoziție modele variate de inele argint de unde putem alege acele modele care să completeze stilul nostru vestimentar.

Poartă o bijuterie cu stil

Indiferent de locul în care mergem, punem accent pe hainele pe care le îmbrăcăm, machiajul pe care îl avem și accesoriile pe care le purtăm. Un inel ne poate ajuta să emanăm stil și rafinament. Autenticitatea bijuteriilor ne ajută să fim cât mai speciale. Unicitatea unor inele argint pe care le purtăm ne ajută să fim cât mai remarcate. La orice eveniment am merge, mâinile sunt mereu la vedere. De noi depinde să le putem face să fie în centrul atenției. Purtarea unor modele cât mai inedite de inele de argint sigur va fi remarcată. Un model cât mai deosebit, cu o formă cât mai spectaculoasă mereu va fi foarte repede remarcat. 

Beneficiile bijuteriilor din argint asupra stării de spirit

Argintul este cu mult mai prețios decât am putea noi crede. Are o putere atât de mare încât ne ajută să avem emoții dintre cele mai constructive și ne încarcă de energie pozitivă. Purtarea de inele din argint poate fi considerată un act sfânt, de parcă am purta un talisman protector. Purtate în fiecare zi a inelelor din argint ne ajută să fim cât mai calmi.

Inele din argint protejează organismul

Se pare că nu doar efectele terapeutice sunt principalul avantaj al purtării acestor bijuterii miraculoase. Argintul ne ajută la menținerea unei tensiuni arteriale optime. Purtarea unui inel de argint pe degetul mic al mâinii va îmbunătăți activitatea inimii.

Cum să purtăm inelele din argint

Inelele din argint par a fi cele mai expresive și atrăgătoare bijuterii. În jurul purtării acestor bijuterii stau anumite reguli pe care trebuie să le cunoaștem. Este esențial să știm cum să le accesorizăm sau ce număr de inele este permis să purtăm în același timp. Se consideră că nu este un act de eleganță să purtăm mai mult de trei inele. Unul dintre inele poate fi verigheta de căsătorie; inelul de logodnă, iar un al treilea  poate fi unul la alegere, de care să ne simțim atrase.
Specialiștii spun că ideeal ar fi să purtăm inele din argint în funcție de vârstă, ținând cont de locul în care mergem, ținuta sau starea de spirit. Un alt aspect de care trebuie să ținem cont când alegem un anume model de inel, ține de tipul de mână pe care îl avem. Unei mâini mai mari i se potrivește un inel mai mare, în timp ce o mână mică și delicată poate purta un inel subțire, de dimensiuni mici, emanând eleganță. Putem purta inele din argint așa după cum simțim, dar ideal ar fi să le purtăm în aceeași combinație, tot cu bijuterii din argint. Se spune că inelele pe care le purtăm transmit anumite mesaje despre noi. Așadar, să alegem să purtăm acele modele care se potrivesc ținutelor noastre și caracterului nostru.

Voi purtați inele din argint?

You may also like

23 de comentarii

  1. Îmi place argintul mult mai mult decât aurul.. am toate tipurile de bijuterii din argint. însă, din păcate, inele nu prea port.. nu am voie să o fac așa că doar pentru purtări scute la evenimente nu cheltui prea mulți bani..

  2. in liceu si in facultate purtam numai inele din argint. Si acum imi plac foarte mult, dar purtand verigheta, care este din aur galben, nu prea mai pot pune pe stanga argint si pe dreapta nu-s obisnuita sa port inele.

  3. Argintul este inca in tendinte, nu cred ca va disparea curand. Cand eram mai tanara, obisnuiam sa port inele. Si acum mi-ar placea, dar am devenit extrem de pretentioasa la modele. Cu cat mai simplu, cu atat mai bine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.