Sursa de energie vine de la Apiland

Am primit să testez polen crud de la Apiland și de cum l-am primit am început să mă documentrez. Iniţial, m-a încântat ideea, după care am început să mă întreb la ce este bun şi în ce combinaţii poate fi folosit. Am început un studiu amănunţit aşa că am să vă povestesc şi vouă puţin.

Ce este polenul?

Polenul este o pulbere fină, divers colorată colorată în nuanţe de galben, portocaliu sau maro-roşcat, constituit din grăuncioare microscopice pe care albina le culege din flori, iar pentru a crea o singură granulă de polen o albină trebuie să viziteze în medie 300 de flori.

Polenul şi mierea sunt singurele resurse alimentare în care conţin 22 de nutrinţi. Polenul crud este un puternic detoxifiant natural al organismului, iar consumul său sistematic permite evitarea îmbătrânirii premature.

Beneficii miraculoase
– reglator perfect al funcţiilor digestive
– are un puternic efect stimulent, tonic, antiseptic şi antobiotic puternic
– combate stările de slăbiciune şi anemiile
– combate stresul surmenajul şi depresiile
– este foarte indicat în afecţiunile aparatului respirator(bronşite, tuse, gripă)

Părerea mea despre polenul crud de la Apiland

Am folosit polenul aproape o săptămână şi recunosc că în afară de stres şi oboseală nu sufăr de vreo altă problemă aşa că prea multe schimbări nu am putut vedea. Parcă am avut un pic mai multă energie decât de obicei. Acesta poate fi folosit pe termen lung şi dacă nu ai intoleranţă la polen se poate administra zilnic.  Eu l-am consumat cu iaurt. Am amestecat o linguriţă de polen cu iaurt şi am mâncat dimineaţa, dar poate fi folosit şi în alte combinaţii. Eu personal nu folosesc mai mult de o linguriţă pentru că am impresia că este puţin cam înecăcios.

Polenul Crud se păstrează la congelator, dar NU îngheață, datorită conținutului scăzut de apă (aproximativ
8-10%), lucru care permite consumarea imediată după ce a fost scos din congelator. Dacă acesta este ţinut în frigider nu rezistă mai mult de 2 săptămâni

Vă recomand să faceţi o cură cu polen. Partea bună este că nu are efecte adverse!!!

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.