Produse apicole bio de la ApiLand și eficiența acestora în sezonul rece

Iarna este anotimpul în care consum cele mai multe produse apicole. Ele ajută la întărirea imunității și la câte cazuri de gripă s-au depistat cred că ar trebui ca fiecare să încerce acest produs natural. Trebuie să profităm de aceste produse naturale precum sunt cele de la ApiLand și să le consumăm zilnic sau aproape zilnic. Este bine de știut că întărirea imunității cu produse apicole nu înseamnă că suntem 100% feriți de răceală, ci doar că atunci când se întâmplă putem face o formă mai simplă.

Cum m-am imunizat eu și fetița mea

Eu recunosc că am consumat mierea în combinație cu esența de propolis. O linguriță de miere pe zi combinată cu 7-8 picături de esență de propolis timp de 7 zile pe lună. În felul ăsta am reușit să stau departe de răceală cam tot sezonul rece. Săptămâna trecută am răcit ușor și în 2 zile eram fresh după ce am luat câteva siropuri și pastile. I-am dat chiar și fetiței mele această combinație și o recomand combinată pentru că esența de propolis nu are un gust waw, iar în combinație cu mierea capătă un gust plăcut.

Când mai aveam pofta de ceva dulce mă îndreptam către mierea cu nuci sau mierea cu fagure care este favorita mea. O linguriță sau două de lingurițe de miere cu nuci îmi poate satisface pofta de dulce și îmi este de un real ajutor. În plus, mai consum și miere cu fagure atunci când vreau să mai consum ceva dulce. Fagurele este foarte bun și pentru stomac.

Tonic junior am folosit pentru fetița mea. Ea este în grupa mijlocie și nu a mai răcit atât de des ca în grupa mică deși nici ea nu a fost complet ferită. A mai făcut și ea mici forme de răceală care s-au rezolvat rapid.

Ce produse am încercat de la ApiLand

La întâlnirea de bloggerițe am primit 2 produse ApiLand care s-au dovedit a-mi fi de un real ajutor. Mierea de tei a fost un produs bun și eficient în consumul meu zilnic, iar tinctura de propolis am folosit-o în mare parte pentru fetița mea. M-am bucurat foarte tare când am văzut aceste produse pentru că știu că ApiLand este o firmă românească care are produse de calitate. Prefer să consum produse are căror calitate nu mă pune pe gânduri și spun asta pentru că am consumat diverse produse de la ei de-a lungul timpului și calitatea acestora s-a văzut. Găsiți aici câteva produse pe care le-am consumat și care mi-au plăcut.

Mierea crudă de tei ApiLand are o aromă puternică, foarte plăcută la gust, cu reflexe galbene-portocalii. Aceasta cristalizează ușor, mai ales dacă este ținută la rece. Este potrivită pentru a fi consumată simplă sau în diverse combinații și nu are termen de garanție. Aceasta poate fi consumată imediat ce o cumpărăm sau în timp.

Mierea crudă de tei are următoarele beneficii:

 • Calmează sistemul nervos
 • Combate insomnia
 • Tratează răceala și calmează bronșitele
 • Reduce spasmul digestiv și pulmonar
 • Stimulează digestia

Tinctura de propolis este bună pentru multe probleme atât interne, cât și externe. Calitățile deosebite ale propolisului sunt date, în principal, de conţinutul său bogat în flavonoide, având puternice proprietăţi antioxidante, antifungice şi antibacteriene. Eu am folosit această tinctură cel mai des pe răni pentru fetița mea care este mai mereu neatentă și se trezește cu câte o bubă.

Iată câteva beneficii ale tincturii de propolis*:

 • Întărește sistemul imunitar
 • Ucide unele bacterii și unele virusuri
 • Tratează răcelile și gripele
 • Protejează căile respiratorii
 • Dezinfectează zona bucală
 • Tratează afecțiunile gastro-intestinale
 • Vindecă arsurile
 • Reface țesuturile afectate de răni și cicatrizează.

Voi ce produse apicole consumați în sezonul rece?

You may also like

11 comentarii

 1. Apiland are produse foarte bune, am facut cateva cure cu tonicul lor si chiar a dat rezultate….anul acesta inca nu am ajuns dar cred ca fac comanda pentru ca sunt tot cu raceli, imunitate 0 🙁

 2. noi facem in fiecare primavara cure de 2-3 saptamana cu tonicul apicultorului de la Apiland si pot spune ca viata se vede altfel cand il iei. Am si scris despre acest produs pe blog pentru ca mie mi se pare mai bun decat multe recomandari ale farmacistei pentru astenia de primavara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.