Rutina mea de îngrijire a tenului cu produse Green Lab (review)

La întâlnirea avută în luna ianuarie, în cadrul Galați Beauty Swap, am primit un pachet din partea celor de la Green Lab. Eu nu eram străină de produsele lor și m-am bucurat să văd că au vrut să ne sponsorizeze în cadrul acestui proiect. Deja aveam inclusă în rutina mea de îngrijire crema de zi, crema de noapte și laptele demachiant. M-am bucurat să văd că ne-am trimis produse noi și eram nerăbdătoare să văd exact ce conține punguța.

Coletul a fost compus dintr-o cremă de zi și o apă micelară. Eu deja aveam o experiență cu produsele lor și știam la ce să mp aștept. Despre experiența mea cu produsele Green Lab am povestit pe larg aici. M-am împăcat tare bine cu produsele. Ingredientele folosite sunt mai mult decât ok și tenul meu le acceptă tare bine.

Crema de față Green Lab are în componența sa celule stem, resveratrol, alantoină și vitamina E. Îmi place mult felul în care se dozează produsul pentru că nu se face deloc risipă și este foarte igienic. Prin simpla apăsare a pompiței se dozează atâta produs cât ai nevoie. Un mare plus al cremei de zi este factorul de protecție. SPF 15 este un factor de protecție bun pentru că eu oricum îmi aplic suplimetar fond de ten sau BB cream cu SPF 30 sau 50.

Celulele stem vegetale ajută pielea să-și păstreze funcția de autoreînnoire și diferențiere. În acest fel, se stimulează producția de colagen și elastină necesare pentru menținerea unui ten ferm și sănătos. Prin utilizarea regulată a cremei tenul devine ferm, luminos, tonifiat și întinerit.

Crema de noapte Green Lab se comportă foarte bine pe ten. Aplic crema pe față și pe gât după ce am curățat-o foarte bine. Aceasta intră rapid în piele fără a fi nevoie să insist. Chiar dacă am tenul mixt, dimineața pielea este hidratată și parcă nu mai produce chiar atât de mult sebum pe timpul noții.


Apa micelară este cel mai nou produs lansat de cei de la Green Lab. Acest produs a ajuns la fix pentru că tocmai am terminat laptele demachiant din gama lor. În acest fel am putut să fac o comparație între cele 2 produse destinate demachierii. Laptele demachiant lasă o peliculă ușor grasă la suprafața pielii și simțeam nevoia să mă spăl pe față sau să mă șterg cu loțiune tonică. Acest aspect nu este valabil pentru apa micelară pe care o consider net superioară. Apa micelară curăță mult mai ușor machiajul decât laptele demachiant și nu lasă o peliculă grasă.

Ambele produse au același gramaj, 150 ml. Apa micelară poate foarte spornică chiar dacă consistența ei este lichidă și deloc uleioasă. Dozarea produsului este precisă și nu se risipește produs. Eu sunt tare mulțumită de acest produs și mă bucur că am putut să-mi fac o rutină de îngrijire a tenului formată exclusiv din produse Green lab.

Voi ați folosit vreun produs Green Lab până acum? Care vă tentează?

You may also like

41 de comentarii

  1. Am auzit doar pareri de bine despre aceste produse. Din pacate inca nu am avut ocazia sa incerc vreun produs dar apa micelara ma tenteaza.

  2. Apa micelara nu am avut norocul sa o incerc. Eu inca mai am din laptele demachiant, in privinta caruia nu mi-am schimbat parerea – este cel mai misto lapte demachiant pentru tenul meu gras cu tendinta acneica.

    1. Nu am incercat nimic de la ei. As vrea sa incerc cremele. Ma bucur ca e un brand romamesc si ca produsele sunt bune

  3. apa micelara ma tenteaza, stiam ca va aparea dar nu ma gandeam ca asa de repede asa ca trebuie sa o caut si eu sa o incerc

  4. Nu pot spune ca am auzit prea multe depre aceasta gama, însă nici nu pot spune că mă face curioasă. Poate că am devenit reticientă la gamele noi de produse ieșite in ultima perioadă.

    1. Nu am incercat nimic de la ei. As vrea sa incerc cremele. Ma bucur ca e un brand romamesc si ca produsele sunt bune

  5. Produsele celor de la Green Lab mi se par cele mai bune de pe piata romaneasca in momentul actual, si le-am recomandat cu drag de fiecare data. Chiar merita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.