Setul complet pentru machiaj – iată de ce îl vei adora!

Femeile sunt complicate, dar în egală măsură sunt și practice. Așa că au nevoie de toate la îndemână. Când vine vorba de machiaj, cu siguranță că această teorie se aplică întocmai. Implică migală, timp dedicat și multă pasiune pentru ca machiajul aplicat să lucreze în favoarea ta, adică să fie ce trebuie și să sublinieze într-un mod plăcut trăsăturile chipului tău.

De aceea, s-au inventat truse de machiaj care să cuprindă produsele de care ai nevoie la un machiaj complet. La Pandera spre exemplu, găsești setul de machiaj cu produse de marca Focallure. Iată ce conține și de ce vei adora o astfel de variantă.

Machiaj complet

Un set precum cel menționat include o trusă de farduri pentru ochi, în 10 nuanțe. Înseamnă mult, înseamnă puțin? De fapt este fix ce trebuie, să nu mai stai să te gândești ce să aplici din miile de opțiuni colorate. Nu numai acest lucru este un plus, ci faptul că poți să te bazezi pe această trusă atât pentru makeup-ul de zi, cât și cel de seară. Are nuanțe strălucitoare, glam, cât și mate, deci exersează creativitatea și realizează combinații care mai de care mai interesante.

Apoi, include mascara, ruj mat, cât și unul în variantă lichidă, creion de sprâncene și unul pentru ochi, pudră, blush și totul vine într-o cutie elegantă. De fapt, ce altceva ai mai avea nevoie?

Brand de renume

Desigur că în momentul în care alegi o trusă de machiaj alegi implicit și brandul. În cazul setului de la Pandera este vorba de Focallure. Pentru cele care nu știu, acest nume este unul recunoscut pe piața internațională de profil, un brand accesibil și care pune preț pe calitate. Poate că e unul dintre cele mai echilibrate la acest capitol.

Set practic

Motivele pentru care ai alege o trusă de machiaj sunt variate, însă mai totul se rezumă la partea practică. Cu alte cuvinte, ai la îndemână toate cele necesare pentru a te pregăti să ieși în public. Raportându-ne strict la trusa de farduri, aceasta este menită să îți permită o paletă variată și o joacă cromatică. Față de trusele mici care te limitează, cu cât ai mai multe culori, cu atât mai bine.

Raportându-ne la un set complet de machiaj, precum cel de la Pandera, practicul situației este cu atât mai mult evident. Asta pentru că utilizând aceeași trusă poți realiza machiajul de la A la Z, de la ochi până la ultimul retuș de aplicat, pudră sau blush. Sunt produsele de bază pentru asta; îți va mai trebui un fond de ten și deja ai tot ce trebuie, să le iei cu tine oricând și oriunde.

Nu este de omis nici prețul. Având în vedere că faci o investiție în propriul aspect, în imaginea ta, totodată ținând cont că nu folosești orice – ci produse de calitate, setul Focallure este o alegere optimă. Are un preț prietenos pentru ceea ce conține. Pagina unde îl gasești, respectiv pandera.ro, vine cu propuneri complete pentru cele care adoră să aplice makeup fie ca rutină zilnică, fie la momente aparte. Indiferent de asta, calitatea produselor folosite este de dorit.

You may also like

9 comentarii

  1. nu am mai auzit de acest brand pana acum, dar trebuie sa recunosc ca arata foarte fain setul si as fi tentata sa incerc

  2. Paleta din poza este printre putinele din care imi plac absolut toate culorile. Chiar am s-o caut sa vad cat costa pentru ca am avut o paleta si am aruncat-o pentru ca era desfacut de prea mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.