Apă micelară Garnier la reducere

Astăzi am fost în DM și am găsit loțiunea micelară la doar 15 lei în loc de 25. Eu zic că este o afacere bună și o ocazie în plus pentru a o încerca. Am achiziționat-o din DM-ul din mall-ul din Galați și am luat-o pe ultima. Poate aveți mai mult noroc în alte magazie DM.

Apa micelară este un produs nou pentru mine. Am văzut multe aprecieri la adresa ei, dar până acum am tot ocolit-o și nu înțeleg de ce. Mă gândeam că aceasta nu este suficient de spornică și eficientă pentru tenul meu. Mă bucur că am avut ocazia s-o găsesc la reducere și să-mi fac curaj s-o încerc. După primele 2 folosiri, cred că este un produs ok raportat la prețul plătit. Curăță puțin mai greu rimelul și trebuie să folosesc câteva dischete în plus față de obicei. Mă bucur că este tolerată de ochi și nu-mi creează nici un fel de disconfort.
Până acum nu am mai încercat cremă pentru ras. Există un început pentru toate așa că astăzi a fost ziua cea mare. M-a atras faptul că este o spumă și poate că experiența plăcută care am avut-o cu gelul de duș spumă de la Balea, m-a determinat să încerc și acest produs. Este o spumă de ras cu aloe verde și a costat 8 lei.
De cum am ajuns acasă, l-am băgat în teste și a fost o experiență interesantă. Produsul face o spumă foarte densă și este nevoie de o cantitate relativ mică de produs care să acopere picioarele. După folosirea lamei, piciorul devine moale și catifelat ca și cum ai folosit deja un produs hidratant. Este o experiență frumoasă și plăcută și cred că voi continua să mai folosesc acest produs.
Care este părerea voastră despre apa micelară de la Garnier? Vă faceți cumpărăturile din DM?

You may also like

4 comentarii

  1. Tocmai citeam despre lotiunea micelara-varianta bleu pe un alt blog, cum ca nu ar fi prea buna. Eu o am pe cea roz si sunt foarte multumita de ea. Chiar sunt curioasa cum ti se pare, sa ne tii la curent.

    Sa le folosesti cu drag:*

    1. Sper sa ma impac bine cu aceasta apa micelara pentru ca nu am mai folosit-o pana acum. Pana acum am folosit-o doar pe cea de la Yves Rocher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.