Top 3 obiecte în care orice WORKAHOLIC ar trebui să investească!

Cel mai important lucru pentru tine este acela de a avea succes in cariera? Esti dependent de munca si iti gasesti satisfactia in toate activitatile profesionale pe care le desfasori? Petreci ore in sir la birou si in fata calculatorului pentru a-ti duce toate sarcinile la bun sfarsit? In cazul in care raspunsul tau pentru toate aceste intrebari este unul afirmativ, trebuie sa stii ca, desi te implineste, munca in exces poate avea efecte negative asupra sanatatii tale, fizice si mentale. Totusi, exista cateva obiecte care te pot ajuta sa te bucuri de confort si siguranta si, implicit, sa eviti situatiile neplacute.

Descopera care sunt cele 3 obiecte in care orice WORKAHOLIC ar trebui sa investeasca:

 

1.Device-urile

Nu mai este niciun secret faptul ca, in ziua de azi, device-urile reprezinta un real ajutor si ca acestea pot usura considerabil munca oricui le foloseste. Mai mult decat atat, smartphone-urile, laptop-urile si tabletele aduc cu ele oportunitatea de a desfasura activitati profesionale oricand, indiferent de locul in care te afli, ceea ce inseamna ca iti ofera posibilitatea de a continua lucrul chiar si cand ai ajuns acasa, dar si ca iti pot facilita sarcinile pe care le ai de indeplinit. Drept urmare,  investeste in dispozitive de calitate, dar si in mentenanta lor si inlcuieste-ti ecranul de la Iphone 6 sau de la orice model de iPhone la MobileFix, astfel incat sanatatea ochilor tai sa nu fie afectata. Cu siguranta, investind in dispozitive performante si in intretinerea lor, vei reusi sa iti duci task-urile la bun sfarsit intr-un timp cat mai scurt.

 

2.Scaunul pentru birou

Tinand cont de faptul ca iti petreci majoritatea timpului in fata calculatorului, in sezut, un alt lucru in care ar trebui sa investesti este scaunul pentru birou. Acest obiect este extrem de important, intrucat, alegandu-l pe cel potrivit, vei putea sa petreci ore in sir la birou, fara sa existe riscul de a te confrunta cu diverse afectiuni la nivelul coloanei. De asemenea, acesta este esential pentru confortul tau intr-o zi plina de task-uri. In acest sens, poti sa vezi modele de scaune pentru birou pe Mobila dmd, care iti vor garanta toate aceste lucruri si apoi il poti achizitiona pe cel care raspunde nevoilor tale. Fara indoiala, daca vei investi in scaunul pentru birou pe care il folosesti zilnic, vei putea sa iti desfasori activitatea profesionala intr-un mediu confortabil, fara sa iti pui sanatatea in pericol.

 

3.Obiecte pentru arhivare si organizare

Indiferent de domeniul in care activezi, in mod cert, zilnic ai de a face cu o multime de acte si hartii, care, in cazul in care nu sunt organizate in mod corespunzator, pot fi o adevarata povara pentru tine. Tocmai din acest motiv, un alt lucru in care merita sa investesti,daca esti workaholic, este reprezentat de obiectele pentru arhivare si organizare. De la bibliorafturi si cutii pentru arhivare, pana la dosare si mape din plastic, toate aceste produse iti vor fi de mare ajutor pentru a tine evidenta documentelor importante cu care lucrezi. Fara doar si poate, daca vei investi in astfel de obiecte, vei reusi sa fii mult mai organizat si, totodata, sa iti duci sarcinile la bun sfarsit fara sa intampini probleme.

 

Iata, asadar, care sunt cele trei obiecte in care orice workaholic ar trebui sa investeasca, astfel incat sa nu se confrunte cu probleme de sanatate, dar si sa isi usureze considerabil munca de zi cu zi.

You may also like

6 comentarii

  1. In device.uri chiar trebuie sa investim cel mai mult pentru ca pana la urma cu ele ne rezolvam problemele.

  2. Pe când am plecat eu de la job, s-au gândit să investească în scaune de birou. Dar nu e nicio problemă 😀 măcar colegele mele să se bucure.
    Mă gândesc să-mi fac și eu un birou acasă și așa am mult de lucru și voi tine cont de recomandările tale.

  3. Un scaun pentru birou ales cu grija te poate scuti de multe neplaceri. Putini sunt cei care stiu ca parte din durerile de cap apar din cauza pozitiei incomode in timpul lucrului. De aici imposibilitatea de a ne concentra si randamentul scazut la locul de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.