Galați Beauty Swap2 – Blogger meeting

10 Martie a fost ziua în care ne-am adunat toate bloggerițele din Galați – Brăila într-un singur loc. A fost o adevărată plăcere să mă revăd cu fetele. Îmi era dor să le reîntâlnesc și să povestim, să ne distrăm și să primim cadouri. Mă bucur ca un copil atunci când primesc cîte ceva și de această dată au fost la fel de multe cadouri ca la prima întâlnire. Vă las aici linkul cu produsele primite la prima intâlnire dacă vreți să faceți o comparație.

În primul rând vreau să-i mulțumesc Ioanei S. Pavel care este în spatele blogului One Day Butterfly  pentru că se ocupă foarte bine la organizare. A refuzat orice fel de ajutor și s-a ocupat singură de tot. O admir pentru asta pentru că eu nu cred că m-aș fi descurcat singură să fac ceea ce a făcut ea.

Întâlnirea a fost la Gossip Cafe, un restaurant cochet care ne-a oferit o bază foarte bună pentru poze. Restaurantul este aranjat foarte frumos și foarte cochet. Interiorul este senzațional, mâncarea este bună, primirea a fost excepțională și chiar vă recomand să le faceți o vizită pentru că veți fi impresionate. Eu iubesc și terasa lor pentru că este foarte frumoasă și amenajată cu gust.

Rochie albastră – link

Pantalon scurt(gen fustă) Criss – link

Evenimentul a început cu Make-up Artist Cristina David pe care o gasiți la Salon Cochet. Evenimentul s-a vrut unul mai interactiv și a vrut să ne arate un machiaj profesional pe una din fete. Eu îmi cer scuze că n-am fost suficient de atentă la toți pașii pentru că am preferat să mă distrez și să-mi fac câteva poze în superba locație. Tapetul și decorațiunile cereau a fi pozate și am să vă arăt și vouă câteva poze ca să vă convingeți că nu exagerez cu nimic.

Am și o mică nemulțumire legată de una dintre bloggerițele prezente care a fost menționată pe afiș drept fotograful evenimentului. Aceasta s-a oferit să ne facă câteva poze profesionale. O mare parte din fete știu că și-au făcut poze și inclusiv poza de grup a fost făcută tot de către ea. Ulterior s-a iscat un mic conflict între ea și Ioana, organizatoarea, și a preferat să nu ne mai dea pozele. De fapt să le ofere selectiv. Nu vreau să-mi închipui ce s-ar întâmpla dacă participă la o nuntă/botez și ulterior își dă seama că sunt câteva aspecte care o nemulțumesc. Eu mă bucur că nu m-am bazat pe acele poze și mi-am făcut și altele.

La eveniment a fost prezent Bogdan Pană care ne-a oferit câteva informații prețioase despre blogging. A fost o prezentare extrem de interactivă și a răspuns la toate întrebările sau nelămuririle noastre. Eu am aflat lucruri noi și am înțeles unde mai am de lucrat pentru a avea o ascensiune. Ion pe blog ne-a făcut afișul și ecusoanele și îi mulțumim pe această cale pentru că a făcut o treabă extraordinară.

Toate respectele mele doamnei Gety. Aceasta are un mare talent de a face tatuaje cu henna și a muncit fără întrerupere. A făcut tatuaje tututor fetelor care au vrut și vreau să vă spun că nici un tatuaj nu a semănat cu altul. A făcut fel de fel de modele în funcție de preferințe. Găsiți aici pagina ei în cazul în care vreți să vă faceți și voi un tatuaj temporar.

Candy bar-ul a fost asigurat de Julian Cookies&more. Este o firmă recent lansată. Eu am câștigat un voucher de la el și urmează să-i dedic un articol distinct cu bunătățile lui. La eveniment am avut Chocoflan care este o combinație între cremă de zahăr ars și negresă și baclava. Astea au fost delicioase și îmi voi cumpăra și eu.

Au fost foarte mulți sponsori care au vrut să ne susțină și să ne trimită câte un cadou. Enumăr toate firmele care ne-au sprijit in acest sens și voi reveni cu un articol în care voi prezenta fiecare cadou primit.

aBeauty, Absolute Dry, Adda Shop, Affinage, Jolie Cosmetics, Barza, Batiste, doTERRA, Ion pe Blog, Bioderma, by Loriem, Melkior, Malika, Oana Alexandru, Epsilon, Fragonard, Mon Charme, Rimmel, PanaBogdan.ro, Eda Cosmetics, Nutrivita, Arboria plant, Pretty by Flormar, Taboo Lashes, Julian, Cassiopea Cosmetics, Visuel, Adina Nicoleta MUA, Henna Art&Beauty Design by Gety, Famous Luxury Perfumes, Triodeluxe Cosmetics, Cailyn, VITAMIX magazin naturist, Charme D Orient, Cupio și Trendline Cosmetics!

You may also like

15 comentarii

  1. Ai fost superba cu rochita. 😀 Abia astept urmatoarea intalnire. Cat despre faza cu pozele, la fel de dezamagita sunt si eu. Cand iti iei un angajament, il duci pana la capat. 🙂

  2. Se vede ca v-ati simtit bine si v-ati distrat! Pantalonii Cristinei sunt foarte frumosi chiar am crezut ca e fusta.

  3. Chiar a fost o experienta inedita si ma bucur mult ca am avut ocazia sa fiu alaturi de voi la acest eveniment. Te pup si ne vedem la cafea cand mai ajung in Galati.

  4. Chiar ca merita o medalie fata asta daca s-a ocupat singura de organizarea. Eu mi-as fi prins urechile ca au fost destul de multe detalii de pus la punct. Ea a tinut legatura si cu toti sponsorii astia minunati?

  5. Cred ca o intalnire cu fetele te-a bucurat foarte tare, asa ai ajuns sa le cunosti mai bine si sa astepti cu nerabdare urmatoarea intalnire.

  6. Draga mea, Rokolla,

    Vis-a-vis de articolul tău, chiar nu văd rostul a ceea ce ai comentat despre mine și munca mea, atâta timp cât tu nu m-ai plătit(dacă m-ai fi plătit, sigur mi-as fi onorat serviciile, chiar dacă existau conflicte între noi).Nu văd legătura dintre a sponsoriza/a ajuta o comunitate din bună voie la a sări într-o discuție care nu își are rostul despre nunți/botez.Consider că, din momentul în care ați beneficiat de alt fotograf, fără ca eu să știu și în plus să fiu exclusă din grup, nici nu aș fi îndrăznit să aduc așa ceva public în discuție.Ciudat este că ești singura care a scris acest fapt, ceea ce mi se pare dezgustător.Greșeala mea a fost că am vrut să țin cu voi, să vă ajut să creșteti, dar se pare că nu am avut cu cine.
    Eu am făcut multe lucruri gratuite pentru persoanele care au meritat, chiar dacă nu am avut nimic material de câștigat, dar m-am bucurat că am făcut acea persoană fericită, însă aici, se pare că voi nu știți ce înseamnă să fii blogger și nu știți nici să fiți unite.Adevărul spus de mine se pare că v-a deranjat, astfel, cel mai simplu lucru de făcut din partea voastră a fost să mă excludeţi.

    Eu zic să încheiăm elegant aici și să ne vedem fiecare de drumul său.

    Ps:A face rău este foarte ușor, a face bine este greu, chiar foarte greu.

    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.