Comanda mea de pe Kalapod.net

Kalapod este un site cu încălțăminte ieftină. Tocmai pentru că are produse atât de ieftine, mi-a atras atenția și mi-am dorit să am o mică experiență cu produsele lor. Știu că multă lume consideră în prezent că ceea ce este ieftin este de proastă calitate și totuși am zis că dacă ceea ce comand nu este pe gustul meu, îi voi returna.

Prima comandă am dat-o acum o lună când mi-am găsit o pereche de pantofi negri lăcuiți exact pe gustul meu și la un  preț bun. Peste tot în oraș prețul unor pantofi de genul trecea lejer de 150 lei și pe site am plătit 92 lei cu tot cu transport. Eram într-o mică criză de timp și totuși au fost prompți și rapizi. Vedeți aici pantofii despre care v-am povestit și evenimentul la care i-am purtat.

Acum îmi doream niște bocanci pentru că de revelion plec la munte și tot trag speranțe să găsesc zăpadă. Am câteva perechi de cizme și o pereche de bocanci de anii trecuți, dar vroiam ceva mai de actualitate. Pentru că am găsit niște modele drăguțe și ieftine, am zis să-mi iau și eu o pereche de ghete de pe Kalapod. Ghetele au costat 80 lei și la comenzi mai mari de 99 lei este transport gratis așa că mi-am mai luat o pereche de pantofi la 40 lei ca să nu plătesc transport.

Bocanci – link

Materialul pare ceva impermeabil și chiar sunt curioasă cum se vor comporta pe zăpadă sau umezeală. Maro-ul este culoarea predominantă și are câteva detalii albe. În loc de alb mai erau cu negru și roz parcă. Merg purtați în diverse combinații și sunt foarte comozi. Cel mai important detaliu este că sunt îmblăniți și chiar țin cald. Consider că investiția făcută este foarte bună și nu regret o clipă.

Talpa pare a fi potrivită pentru zăpadă și sper să îi pot folosi și în acest scop. Voi vedea cât de utilă este și chiar voi reveni cu un update la acest articol după câteva purtări.

Așa cum v-am spus, mi-am luat și o pereche de pantofi ieftinuți. Am făcut o pasiune pentru pantofii lăcuiți și tocmai din acest motiv așa sunt și aceștia. Au un mic detaliu aproape de vârf care îi scoate în evidență reprezentat de 2 biluțe. Tocul este gros și stabil și ușor băbesc. Mi se par practici și sper să-i folosesc la un outfit ca să vă puteți face o idee referitor la cum se așează pe picior.

Voi de unde vă cumpărați pantofi?

You may also like

7 comentarii

  1. ghetele imi plac. Pantofii nu prea 😀 Poti sa ma bati, daca vrei. Sunt curioasa daca ai mai luat in trecut incaltaminte de la ei si cat a rezistat. Intreb pentru ca preturile astea mici ma fac sa am tem oarecum. Ma gandesc sa se rup in 2 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.