Antiperspirante FRESH de la NIVEA

Deodorantele de la Nivea sunt în topul preferințelor mele. Aceștia scot periodic diverse variante noi cu care să mă răsfăț și să le testez performanțele. În realitate eu mă bucur de fiecare în parte pentru că aromele folosite sunt foarte plăcute și interesante.

Noi arome din gama Nivea FRESH

Îmbunătățirile produselor celor de la Nivea sunt vizibile de la o ediție la alta. De această dată au scos o variantă FRESH care folosește parfumuri inspirate din natură și o protecție eficientă timp de 48h. Formulele nu irită pielea, se usucă rapid și mă mențin fresh zi de zi, oriunde și oricând.

În plus, sunt disponibile în trei variante de parfum diferit: unul cu arome florale fine, al doilea cu note citrice energizante și al treilea cu parfum delicat de bumbac.

Eu am vrut să le încerc pe toate ca să văd care este preferatul meu. Inițial am folosit deodorantul cu flori & lemongrass pentru că am considerat că mă reprezintă cel mai bine. Aroma mi s-a părut ușoară, plăcută și foarte și foarte feminină. Important este să facă față transpirației, iar aceste variante noi m-au surprins plăcut.

Antiperspirantul cu accente citrice de lime și portocală se îmbină perfect cu parfumul subtil al florilor de bergamotă. Rezultatul este: o piele protejată și parfum proaspăt, revigorant! Despre eficiența acestuia nu mai amintesc pentru că toate sunt geniale. Chiar nu aș avea nimic de reproșat.

Cel de-al treilea antiperspirant încercat a fost cel cu bumbac. Nu știam exact la ce să mă aștept și acest m-a făcut să plutesc. Chiar este un deodorant care mă face să mă simt fresh și-mi oferă o senzație de prospețime.

În funcție de preferințele voastre le puteți încerca pe oricare dintre acestea pentru că sunt foarte eficiente. Dacă ar fi să fac un top al meu personal, cred că ordinea în care le-am enumerat sunt și în topul preferințelor mele. Acestea pot fi găsite în hypermarket-uri sau online notino.ro.

Ce părere aveți de noile deodorante Nivea? Care vă atrage cel mai mult?

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

17 comentarii

  1. Nu am încercat nici unul din aceste deodorante,dar mi-aș dori foarte mult să-l testez pe cel de citrice de lime și portocală ,cred că are un miros super fain ! Îmi plac în general produsele de la Nivea .

    1. Toate produsele nivea pe care le-am încercat au fost minunate…nu m-au dezamăgit niciodată.. Cel cu bumbac m-ar tenta… Mersi pentru frumoasa prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.