Sănătatea – atât de scumpă și atât de fragilă poate fi asigurată 100%

Sănătatea este foarte importantă și ar fi bine să avem foarte mare grijă de noi. Suntem atât de fragili, încât ne putem trezi cu un ochii umflați, cu amețeli, dureri de cap și stare de greață sau plini de alergii. Sănătatea ne este amenințată din toate părțile de mai multe lucruri precum:
– alimentație. Mâncarea procesată care conține substanțe dăunătoare erodează organismul.
– stresul cotidian. Suntem stresați la serviciu, pe stradă, acasă, ne gândim mereu la greutățile financiare, la amenințări de tot felul și evaluăm efectele acestora în viețile noastre.
– microbii care circulă liberi în mijloacele de transport în comun, pretutindeni.
– accidentele care pot surveni.

Iată un motiv în plus ca noi să ne facem asigurări de sănătate mediate de OVB Romania asigurari de sanatate.

Într-o lume în care ne putem pierde sănătatea în orice moment, consultanții financiari de la OVB România au grijă să ne asigurăm accesul la cele mai bune îngrijiri și la sume lunare care să permită supraviețuirea familiilor asiguraților pe durata bolii.

Este mult mai ușor să direcționezi o sumă lunar pentru sănătatea ta, decât să scoți din buzunar sau să faci un împrumut uriaș pentru însănătoșirea ta, dacă vei fi pus în această situație. Asigurarea de sănătate te obligă la plata sumei prevăzute în contract cât ești sănătos, în schimb, dacă te-a prins boala neasigurat, de unde iei banii necesari să te poți interna în cele mai dotate clinici private din țară?

Cine împrumută un om bolnav? Mai poate alerga un om care se simte rău pe la bănci sau cunoscuți? Nu își pune el în dificultate familia neavând polița pe care ar fi făcut-o de acasă, fără să se deplaseze până la ghișeul vreunei bănci?
La toate acestea ar trebui să ne gândim în fiecare zi, când realizăm cât de vulnerabilă este sănătatea noastră și la câte atacuri puternice trebuie să facă față zilnic!

Cum putem avea grijă de sănătatea noastră

Ce beneficii aduce posesorului și familiei sale o poliță de asigurare de sănătate medicală de OVB România, firma care conduce în topul acestor servicii de profil din țară?

1. Accesul la clinicile private cu dotări la standarde internaționale și cu personal priceput și empatic.
2. O sumă lunară pe perioada spitalizării, a pierderii capacității de muncă, menite să asigure supraviețuirea celui bolnav și implicit a celor aflați în îngrijirea lui (este posibil să aibă minori în întreținerea sa și să fie singurul salariat din casă)
3. Primirea banilor la sfârșitul perioadei, în cazul în care asiguratul a fost sănătos și nu a apărut nici o situație în care asigurarea să îi fie de folos.

Cred că toate aceste avantaje cântăresc suficient de mult să vă determine să luați hotărârea înțeleaptă de a semna o poliță de asigurare mediată de cei mai buni negociatori de asigurări, de consultanții financiari de la OVB România.

Despre OVB România și asigurarea sănătății

OVB a venit la noi în țară după 40 de ani de experiență plină de succes la scară europeană și în cei 12 ani de activitate națională a reușit să fidelizeze și să satisfacă milioane de clienți.
Profitați de vestea cea mare că sănătatea poate fi asigurată 100% prin intermediul consultanților fiscali de la OVB România și contactați acum personalul priceput care este gata să dea curs solicitărilor dumneavoastră!

You may also like

10 comentarii

  1. Asigurare de sanatate nu am ,dar cred ca ar fi ok sa ai una. Sincer nu se stie cand ai nevoie si uita asa te poti ajuta de banutii care i-ai investit

  2. ma tot gandesc si eu serios la o asigurare de sanatate, de deces, nu se stie niciodata ce se poate intampla, traim intr-o lume imprevizibila, asa ca un astfel de serviciu te poate ajuta foarte mult

  3. Si eu am inceput sa ma gandesc serios la o asigurare de viata care sa aiba inclusa si ingrijiri medicale pentru ca la ce vezi prin spitale ti se face groaza.

  4. Nu stiam de OVB. Foarte interesant articolul tau. In acest moment nu am aigurare de sanatate, cred ca o sa studiez mai bine despre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.