Sâmbătă am cununat pentru prima oară

Încă puțin și fac 3 ani de căsătorie. Până acum n-am avut ocazia să cununăm sau să botezăm pe cineva. Îmi doresc foarte mult să botez pentru că îmi plac mult copiii și cred că mă atașez foarte ușor de ei. Cu toate astea, ni s-a ivit ocazia să cununăm niște prieteni buni. Nu puteam să-i refuzăm și acum mai bine de 6 luni am acceptat această provocare. Chiar dacă evenimentul s-a anunțat din timp, stresul și tensiunea s-au acumulat pe măsură ce ne apropiam de eveniment.

Vreau să punctez câteva lucruri de care m-am lovit și să vă povestesc despre evenimentele care au avut loc înainte de eveniment pentru că în ziua respectivă totul s-a întâmplat atât de repede, încât doar durerea de picioare mai persistă până astăzi.

Comandarea online a diverselor lucruri cu care vroiam să le folosesc în ziua cea mare

Pantofi – link

Vroiam să folosesc o pereche de pantofi negri lăcuiţi. Nu vroiam nimic waw doar că vroiam să fie cu toc ascuţit şi în rest să fie simpli. Am avut noroc că am găsit modelul de mai sus pe Kalapod. Sunt foarte frumoşi, foarte bine lucraţi şi au fost chiar ieftini. Până să-i găsesc pe aceștia am încercat în diverse locuri și n-am găsit nimic. În mall am găsit acest model la un preț dublu față de cât am plătit eu pe ei. Ei păreau comozi la început, dar după 6-7 ore nu prea ne-am mai înțeles așa bine.

Cum am fost îmbrăcată la nuntă

Am făcut turul magazinelor online sau mai bine zis, am intrat pe vreo câteva care îmi sunt mie dragi. O rochie simplă puteam să găsesc până în 400 lei, dar nu păreau așa waw ca de nașă. La acest capitol aveam nevoie de o rochie diferită și frumoasă. Nu am găsit nimic care să o consider potrivită. Ce-am mai găsit erau 500-600 lei și nu prea m-a mulțumit să-mi iau o rochie așa și nici să risc să mai abia cineva fix modelul meu.

Rochie – pe comandă( asemanatoare aici sau aici)

Geantă – link

Într-un final am decis să-mi fac o rochie pe comandă. O prietenă mi-a recomandat o  tipă din Iași care are o firmă de genul și am îndrăznit să apelez la ea pentru că văzusem cum arătau rochiile făcute de ea. Mi-am dat comandă cu 3 săptămâni înainte de eveniment și tipa a fost foarte proptă. Rochița mi-a ajuns din timp acasă și n-am stat deloc cu emoții din această privință. Culoarea este foarte frumoasă, modelul foarte potrivit pentru mine și m-am simțit foarte bine în ea.

Geanta mi-a plăcut la nebunie. Este o geantă cu paiete pentru ocazii speciale. Mi s-a părut că s-a văzut foarte bine, s-a potrivit cu pantofii negri și cu cerceii și a fost chiar încăpătoare deși nu pare. Aveam 2 astfel de genți pregătite, dar aceasta mi-a plăcut cel mai mult.

Înfrumusețarea dinaintea nunții

Pregătirile mele au început cu o săptămână înainte. Mi-am făcut unghiile în ton cu restul ținutei. Am vrut să aleg ceva care să se potrivească. Am optat pentru un galben pal și cu puțin sclipici verde pe inelar. În poze acest galben pare mai mult un verde fosforescent, dar trebuie să mă credeți pe cuvânt că este galben.

În aceste momente mă bucur că mama mea este coafeză și am fost cu câteva zile înainte de nuntă și m-am vopsit și mi-a făcut o coafură de probă. Eu nu prea port părul prins, cu atât mai puțin coc, dar pentru rochia asta nu aveam cum să port altceva. Mi-a făcut o coafură drăguță cu care m-am simțit bine.

Trebuia să mai primesc câteva rochii de pe site-urile mele chinezești. Le comandasem de o lună și puțin și nici nu mă gândeam că nu-mi vor ajunge la timp. Cu toate astea, n-am primit nici una din cele 2 și am purtat rochia făcută pe comandă atât ziua, cât și la petrecere. Nu m-a deranjat acest aspect doar că ar fi fost mai interesant să mă schimb.

Machiajul trebuia să fie și el unul special. Nu puteam să merg oricum la petrecere. Sau mai bine zis puteam să mă machiez singură dacă eram un simplu invitat. Am apelat la serviciile unei profesioniste. M-am lăsat pe mâna ei în totalitate și rezultatul îl puteți vedea mai sus. Problemele nu m-au ocolit și în permanență am lăcrimat la ochiul drept. În continuu aveam ochiul umed. Posibil că ceva nu mi-a priit și după biserică machiajul la acel ochi a fost un pic avariat. L-am retușat eu ușor acasă și sunt convinsă că nimeni n-a remarcat problema asta.

 

Nu prea am poze făcute seara. Mai multe ne-au făcut fotografii și aștept pozele lor ca să văd cadre surprinse și alte poze. Până una alta mi-a plăcut și s-a terminat foarte repede. Mă bucur că totul a ieșit așa cum au vrut mirii și că s-au simțit bine. A fost obositor, dar a meritat! Casă de piatră dragilor!

You may also like

30 de comentarii

  1. Rochia este foarte frumoasa și te prinde bine.
    Noi nășim luna aceasta a treia oara, asa ca deja avem experienta! De data aceasta mi-am gasit o rochie gata facuta, si ma bucur, nu mai aveam timp sa umblu la probe.
    Si pentru mine saptamana aceasta este pentru infrumusetare. Si in weekend, petrecem!

  2. Ramo, imi place tine ca ai gandit practic si ai ales o pereche de pantofi superbi la un pret mic. Poate alte femei ar fi vrut pantofi de 1000 de lei cand sunt nase. O femeie inteligenta si sigura pe ea, cum esti tu, are nevoie doar de ea si de zambetul ei ca sa arate bine.

  3. Ai fost asa frumoasa <3 Chiar ma bucur sa vad nase cochete si cu mult bun gust,ca tine, nu cu ,,uniforma": ,,sarmalute in cap", rochii cat mai sobre si cu multe paiete si machiaje stridente de parca ar fi la Halloween. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.