Cum îți alegi geaca potrivită? 3 criterii după care sigur te ghidezi

Gecile sunt acele piese vestimentare absolut indispensabile în această perioadă. Trebuie să avem cel puțin una în garderobă pentru că altfel nu avem cum să ieșim cu bine din iarnă. „Pe vremea mea” nu cred că îmi cumpăram prea des geci. Acum găsești cam tot ce-ți dorește sufletul și ai de unde alege.

Internetul ne este cel mai bun prieten. Este suficient să căutăm geci dama ca să găsim o mare diversitate de modele, felul în care acestea se asortează și prețuri pentru toate buzunarele. În alegerea unei geci sunt convinsă că trebuie să țineți cont de mai multe aspecte. Tocmai din acest motiv, vreau să menționez care sunt motivele de care țin eu cont.

Prețul

Pentru multe persoane acesta este cel mai important. Bugetul impus este unul dintre cele mai importante criterii și pentru mine este un aspect foarte important. Nu știu dacă sunt o persoană zgârcită, dar nu-mi place să arunc cu banii pe fereastră pentru nimicuri. Fiecare are un maxim peste care nu poate trece. Foarte rar mi se întâmplă să depășesc pragul impus și asta doar dacă este un produs cu adevărat special.

Model

Fiecare persoană are câte un model de geacă care îl avantajează. Am câteva jachete damă care le ador și pe care le aștept la reduceri pentru că știu că în acele modele aș arăta cu adevărat spectaculos. Îmi mai plac și paltoanele de tip trench care urmăresc linia corpului și sunt ceva mai lungi. În felul ăsta talia îmi este pusă oarecum în evidență și totodată am și spatele foarte bine acoperit pentru a-mi ține de cald.

Materialul

Când vine vorba de material, recunosc că nu caut cele mai fine țesături sau cele mai rezistente. Singura dorință a mea este ca materialul să fie suficient de bun pentru ca acel produs să poată fi purtat cu brio măcar un sezon. Nu cheltuiesc o avere pe haine și tocmai din acest motiv sunt conștientă că nu căuta cea mai bună calitate. Doar că știu că un produs purtat un sezon deja este eficient. Foarte rar mi s-a întâmplat să fiu atât de ghinionistă încât să aleg produse care să nu poată fi purtate mai mult de un sezon.

De cele mai multe ori aleg site-uri în care am încredere pentru că știu că nu comercializează orice fel de produse. InPuff.ro este unul din acele site-uri în care am o foarte mare încredere. Știu că aici pot găsi absolut tot ce-mi doresc, modele deosebite și produse de calitate. Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, chiar vă puteți convinge.

Voi pe ce criterii vă alegeți gecile de iarnă?

You may also like

18 comentarii

  1. Si eu tot dupa acestea criterii ma ghidez. Eu sunt fana a paltoanelor, nu prea port geci mai deloc :)), dar oricum se aplica aceleasi reguli, fie paltoane fie geci din fas 😀

  2. crieteriile mele sunt:
    sa imi placa modelul si pretul, bineinteles. anul trecut am dat aproape 400 de lei pe una, dar anul acesta nu mi-a mai permis bugetul. noroc c-am gasit o reducere si mi-am luat cu 100 lei, de la 200, ceea ce mi-am dorit

  3. Indiferent ca vorbim despre o geaca, o rochie, o bluza sau o banala pereche de sosete, primul lucru la care sunt atenta eu este materialul. Sunt foarte pretentioasa din punctul asta de vedere si nu accept orice produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.