3 produse care mi-au fost utile vara asta și pe care le voi folosi și în toamnă

Uneori mă gândesc că am mult prea multe produse introduse în rutina mea de îngrijire. Încerc să folosesc produse cât mai eficiente care să-mi ușureze munca. Nu am atins absolutul și nu mi-am găsit rutina ideală de îngrijire, dar vreau să menționez 3 produse absolut perfecte care îmi plac foarte mult și care fac minuni.

Toate aceste produse le-am folosit pe toată perioada verii și mi-au plăcut mult. Consider că fac o treabă foarte bună și îndrăznesc să le recomand cu mare drag pentru că este puțin probabil să nu fie și pe placul vostru. Uleiul de păr l-am recumpărat recent și asta datorită reducerilor existente pe Notino din perioada asta de aproape 25% la o mare serie de branduri.

Rujul Maybelline SuperStay Matte Ink este rujul complet diferit de tot ceea ce-am mai folosit până acum. Să vă povestesc concret de ce mi se pare mie atât de special și care sunt ocaziile cu care l-am folosit. Eu iubesc rujurile rozii sau care să iasă în evidență așa că mi-am ales nuanța 30 Romantic care este un roz destul de aprins. Nu este un ruj care poate fi purtat zi de zi și întind mâna după el atunci când am o ținută mai specială, când am un eveniment sau când am o ținută obișnuită, dar totuși vreau să ies în evidență cumva. Rujul acesta se aplică cu ușurință pentru că aplicatorul teșit pe ambele părți favorizează aplicarea exactă.

Rezistența acestuia este punctul forte. Eu îl aleg pe el ori de câte ori am un eveniment pentru că rezistă pe buze de dimineață până seara fără probleme. Pot să fac cam tot ce vreau, inclusiv să mănânc pentru că nu se duce absolut deloc. Un mare plus ar fi acela că nu este nevoie să-l reaplic. Acest ruj vine în varianta mată, dar nu usucă deloc buzele și asta îl face să fie un ruj absolut perfect. Am în plan să încerc și alte nuanțe de la Maybelline pentru că mi-a demonstrat că este rujul perfect după care întind mâna destul de des în ultimul timp.

Gel spumant Sébium Bioderma

Rutina mea de îngrijire a tenului începe cu acest gel spumant de la Bioderma și se încheie tot cu acest produs. Îmi place să-mi spăl tenul cu apă și aplic și o pompiță din acest gel spumant Sébium care are rolul de a îndepărta tot sebumul care a apărut peste noapte pe față. Curăță foarte bine, îmi lasă tenul hidratat și îmi place mult că nu-mi usucă tenul.

Eu am tenul mixt și mi se pare că face față cu brio în ceea ce privește ținerea sebumului sub control. Este un produs foarte spornic pentru că o pompiță este suficientă atunci când vine vorba de curățarea feței și a gâtului. Seara îl folosesc înainte de aplicarea cremei de seară. Îmi place să-mi simt tenul curat înainte de a mă băga în pat. Toate impuritățile care au rămas pe față sau orice urmă de machiaj care a rămas după demachiere dispare după folosirea acestui gel. Sunt multe produse spumante de acest gen care fac o treabă bună doar că pentru tenul meu mixt, acest produs de la Bioderma mi se pare că este absolut perfect.

Wella Professionals SP Luxe Oil – ulei pentru întărirea părului

Părul blond este destul de pretențios și are nevoie de îngrijire suplimentară. Vârfurile au cel mai mult de suferit și tocmai din acest motiv vin cu o hidratare suplimentară pentru acestea. Uleiul de la Wella face o treabă foarte bine și chiar îmi place cum se simte părul pe toată lungimea acesteia. Acesta arată neted și hidratat. Este suficientă o cantitate mică de produs după care se uniformizează în palme și apoi se distribuie pe vârfuri.

Un alt mare plus al acestui ulei este faptul că fortifică părul și îl întărește. Eu consider că acesta merită fiecare bănuț și îl folosesc de fiecare dată după ce mă spăl pe cap. Chiar mi se pare că părul meu nu s-a mai rupt așa cum mai pățeam în mod normal.

Voi ce produse minune ați folosit vara asta? Chiar aș avea nevoie de câteva recomandări

You may also like

17 comentarii

    1. De la Bioderma îmi plac mult produsele ,tot ce am încercat de la eia fost super fain ,culoarea rujului tau este foarte frumoasă ,ulei de păr nu am folosit niciodată ,mai folosesc un serptr.vârfuri deteriorate de la Avon .

      1. Ce faine sunt produsele ce le.ai folosit!Acel gel de spalat de la Bioderma cred ca mi s.ar potrivi si mie ca si eu am tenul gras,uneori parca e mixt si e mai cu probleme!

  1. Gelul bioderma cred ca ar fi singurul la care m as intoarce sti cum e cantecul iar si iar fara nici o ezitare ! Produse f bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.