Un Mini Album foto este cadoul perfect

Pozele ne fac să ne amintim de momentele frumoase din viața noastră, ne ajutăm să retrăim anumite sentimente sau chiar să vedem cum cresc copiii. Sunt puțin obsedată de poze în ceea ce mă privește și sunt genul de persoană care fac 50 de poze, din care să aleg 5 bune. Asta se întâmplă și în cazul fetiței mele. Îmi place să am poze în format electronic, dar cele în format tipărit sunt parcă mult mai captivante.

De ce am ales un album foto tipărit

Sunt convinsă că fiecare dintre noi avem sute de poze în calculator. Foarte rar ajungem să ne uităm pe ele și pentru că pozele se fac zilnic, pe cele vechi le dăm uitării. Eu am ales să aleg câte o poză reprezentativă pentru mine din fiecare clipă pe care o consider eu importantă și să creez un album foto cu ele. Acest album îl pot vedea prietenii atunci când vin în vizită, poate fi admirat de bunici sau chiar să le răsfoim și noi atunci când vrem să mai trăim acele momente.

În fiecare an mi-am făcut un album foto cu cea mică. Îmi place să am tipărite doar amintiri din acel an și să știu că acel album este cu Cristina la un an, 2 ani, respectiv 3 ani. Vă spun sincer că le fac o dată pe an și că pun în albume cele mai reprezentative poze. Așa voi face până când se va face mare și va vedea și singură cum a crescut și cât de scumpă era când era micuță.

Album de Crăciun de la MiniAlbum.ro

Anul acesta am aflat absolut întâmplător de site-ul celor de la MiniAlbum.ro. Am fost atrasă de idee și am zis că trebuie să-mi fac și eu. Un album cochet, cu copertă și pagini cartonate și cu o atenție la detalii fabuloasă. Vreau să vă povestesc întreg procesul pentru că este unic și nu-l pot ține doar pentru mine.

Mai simplu de atât nu se poate. Intri pe site, www.minialbum.ro, și alegi coperta albumului. Următorul pas este să alegi pozele pe care albumul vrei să le conțină. Poate că acesta este cel mai complicat pas pentru că trebuie să te limitezi la maxim 45 de poze. Nu este nici o problemă dacă folosiți mai puține. Eu am pus ceva mi puține și a ieșit un model extraordinar de frumos.

Partea frumoasă este că nu te chinui să aranjezi pozele în album. Alegi doar poza care vrei să fie pe copertă și de restul aranjării se ocupă personalul specializat. Nimic nu se face fără voia noastră așa că după aranjarea pozelor, am primit preview-ul albumului și dacă eram nemulțumită, îl puteam schimba. Totul mi s-a părut perfect și colajele făcute au fost atât de potrivite încât nu mi-am dorit să schimb nimic.

Coletul a venit ambalat foarte frumos într-o cutie maronie, cu fundiță și avea atașat o bombonică. Evident că de bombonică s-a ocupat domnișoara din imagini și de album ne-am bucurat amândouă. I-au plăcut tare mult pozele și chiar a vrut să-l răsfoim de câteva ori.

Mă gândesc serios ca un astfel de album să le dăruiesc și bunicilor. Ce poate fi mai frumos decât să aibă un album cu pozele nepoțicei aproape. Cu atât mai mult cu cât tehnologia îi depășește și alte metode de a vedea o poză cu ea nu le este tocmai la îndemână.

Vă plac albumele foto? Oare începe să se pună iarăși preț pe pozele printate?

You may also like

24 de comentarii

  1. Da, cum sa nu-mi placa albumele foto? Mi se pare o idee foarte frumosa și poate fi un cadou foarte drăguț de oferit celor dragi.

  2. Ce fain a iesit! Ma bucur ca am dat peste postarea ta, imi doresc si eu un album similar. O sa ma pun pe selectat poze si sa vad cat m-ar ajunge un asemenea album!
    Si eu sunt de parere ca pozele printate sunt cea mai buna alegere. Cate poze in format digidal am pierdut …

  3. imi place sa am multe albume foto,la care sa ma uit pe vreme rece,sa le rafoiesc si sa imi aduc aminte de vremuri de mult apuse!

  4. Cata dreptate ai. Ma bucur ca am inceput sa descopar si la noi astfel de albume. Sunt o optiune perfecta de cadou. Cui nu-i plac amintirile cu cei dragi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.