Manichiura cu oja semipermanentă la mine acasă

Manichiura este un punct forte pentru o femeie. Este nevoie ca multe lucruri să arate bine la o femeie pentru ca ea să poată avea acea încredere în sine. Sunt niște factori multipli care trebuie să lucreze pentru acel look să fie unul perfect, decent. Câteva altfel de exemple ar fi … părul curat și aranjat, un ten îngrijit și, nu în ultimul rând, manichiura.

Timpul este dușmanul nostru al tuturor. Nu prea avem timp să facem tot ceea ce ne dorim sau nu dispunem de timpul necesar pentru a arăta necherman. De aceea trebuie să apelăm la mici trucuri pentru a ne bucura de puținul nostru timp și, în același timp, să avem un look fresh mereu.

Manichiura semipermanentă făcută acasă

Manichiura ne ocupă o bună parte din timp. Toate femeile știu că nu este tocmai ușor să ai unghiile perfecte. Este suficient să ai puțină lipsă de calciu și unghia să se exfolieze, oja să sară și, în cazul ăsta, manichiura va arăta mult mai rău decât dacă nu ai purta nimic pe unghii. Soluția mea pentru toate aceste probleme este oja semipermanentă.

Am descoperit oja semipermanentă într-un moment în care timpul chiar era prețios. A fost suficient să-mi fac unghiile o singură dată și să văd că timp de o lună manichiura mea a fost impecabilă, a avut acel luciu și unghiile s-au întărit. Tocmai din acest motiv recomand această metodă pentru că este o metodă rapidă și eficientă.

Kit Manichiură semipermentă de la Pearl Nails

În primul rând vreau să vă vorbesc astăzi despre un kit complet manichiură care este absolut perfect pentru realizarea unei manichiuri cât se poate de rapide. Setul are inclus 3 oje semipermanente, o pilă, o mini lampă și o soluție pregătitoare. Am să vă explic exact pașii care trebuiesc urmați în realizarea manichiurii.

  • pregătirea unghiei: scap de pielițele nedorite și dau formă unghiei
  • pilesc ușor suprafața unghiei pentru ca oja să adere mai ușor
  • folosesc soluția pregătitoare P.S. eu am pulverizat-o doar că după ce am început să aplic oja ea se îndepărta de margini, gen cuticule. Am folosit ulterior puțină acetonă și le-am șters cu acetonă.
  • aplicarea ojei se face direct pe unghie pentru că este ojă One Step. Aceasta nu are nevoie de bază și nici de top coat la coat. Este o ojă specială care are un luciu plăcut și care este foarte ușor de aplicat. Eu mă dau la o mână după care o bag 2 minute la lampă să se usuce. Fiecare strat de ojă se usucă DOAR la lampă.
  • unghiile nu mai au nevoie de nimic și pot fi purtate cu brio chiar și mai bine de o lună. Dacă vârfurile unghiilor sunt exfoliate, insistați puțin cu bufferul în acele zone înainte de aplicarea ojei. Alfel nu va ține mult oja în acele zone.

Cam asta a trebuit să fac pentru manichiura mea. S-a făcut ușor și nu a aavut nevoie de pași sumplimentari. Aș putea să spun că uscarea la lampă a făcut diferența dintre manichiura clasică și cea semipermanentă, doar că ultima dintre ele ține mult mai mult.

Voi ce fel de manichiură preferați? Ce părere aveți despre manichiura semipermanentă?

You may also like

11 comentarii

    1. Cand merg la salon, apelez la manichiura semipermanenta. Dar cred ca ar trebui sa-mi fac curaj sa-mi iau si eu un astfel de kit pt acasa

  1. Mi-ai dat un sfat minunat cu bufferul pe vârfurile despicate… Nu știam… Mersi… Îmi plac nuanțele… Sa le folosești cu placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.