Un păr mai sănătos cu gama Dove Advanced Hair Series

Tot timpul m-au preocupat produsele de îngrijire a părului și am încercat să găsesc un echilibru între calitate și preț. Nu sunt genul de persoană care aruncă milioane pe produsele de îngrijire, dar nici nu-mi las părul la voia întâmplării. Sunt puțin obsedată de păr și dacă părul nu-mi stă bine, parcă nimic nu-mi merge bine în ziua respectivă. În plus, fiind vopsită blondă, părul este mai mereu uscat și trebuie să găsesc produse care să-l îngrijească e la rădăcină până la vârfuri.

Știu că sunt și produse de top cum ar fi cele de la Kerastase care, din câte am auzit și citit, ar face minuni. Nu am de unde să știu asta pentru că nu le-am folosit. Nu am cheltuit niciodată 100 lei pentru un șampon. Poate că nu-mi permit sau poate că am considerat că este o sumă mult prea mare. Cu toate astea, eu vreau să vă povestesc despre 3 produse cu care mi-am găsit un echilibru în ultimele aproape 2 luni.

Vreau să menționez din start că produsele le-am primit cadou și nu știu dacă le găsim în magazinele fizice, dar le-am văzut online și am să vă las câteva linkuri. Produsele Dove sunt cunoscute de la televizor, din hypermarket sau chiar din magazinele de la colțul blocului. Cu toate astea, acestea par a fi o gamă superioară și se pare că sunt ceva mai bune.

Youthful Vitality este colecția dedicată părului matur și devitalizat, ea conține șampon, balsam și BB Cream pentru păr. Super invenție, BB Cream pentru păr! Acest produs ajută la refacerea nivelului de nutrienți, la fortifierea și protejarea părului împotriva ruperii și îl face ușor de aranjat și puternic.

Șampon Dove Advanced Hair Series – Youthful Vitality

Șamponul vine într-un ambalaj simplu și totuși cochet care mie personal îmi inspiră eleganță. Important este ca și conținutul să fie de top ca toate să se îmbine perfect. Eu am un păr cu un fir relativ subțire, care nu este nici ondulat, dar nici drept și care este puțin uscat datorită vopsirii. Nu am probleme majore cu scalpul. datorită unui șampon care nu mi s-a potrivit sau poate că din cauza stresului au început să-mi apară cojițe când și când. Dermatologul mi-a indicat un șampon și se pare că problema trece și reapare când vrea ea.

Eu îmi văd de ale mele și în concluzie m-am bucurat de acest șampon care are un miros plăcut și nu foarte puternic. Produsul este de un alb sidefiu și eu aplic produs în podul palmei, omogenizez produsul între palme și apoi încep să-l aplic. Gradul de spumare este unul obișnuit. Nu-mi plac produsele care nu fac spumă și îmi dau impresia că parcă nu curăță suficient de bine.

În momentul în care am distribuit produsul prin tot părul încep să mă relaxez puțin în cadă și stau vreo 5-10 minute, timp în care îl las să acționeze. Sunt foarte rare momentele în care folosesc șamponul în 2 reprize. Asta se întâmplă atunci când am părul îmbâcsit de foarte multe produse de styling. De obicei o singură dată îmi este suficient. Se clătește ușor și îmi lasă părul descurcat și plăcut la atingere. Îl puteți achiziționa de ⇒ AICI.

Balsamul Dove Advanced Hair Series – Youthful Vitality

Dacă nu aveți un păr foarte pretențios, vă puteți opri doar la șamponare. Eu m-am obișnuit să folosesc și balsam și chiar îmi place ca după ce aplic balsamul să-mi simt părul alunecos și extrem de moale. Multă vreme am crezut că balsamul se aplică pe întreaga lungime a părului. Am aflat destul de târziu că balsamul aplicat la rădăcina părului nu face altceva decât să îngrașe mai repede părul.

Omul cât trăiește învață! În concluzie, aplic balsamul de la jumătatea lungimii părului în jos. Important este să am balsam în majoritatea locurilor pentru că asta mă ajută să îl descurc mai ușor. Timp în care balsamul acționează eu mă spăl pe corp și abia apoi îl clătesc. Este bine ca măcar 5 minute să fie lăsat să-și facă și el treaba. Încă de la clătire mi-a plăcut cum se simțea părul la atingere, după baie am folosit aceleași produse de îngrijire ca de obicei și sunt foarte mulțumită cum s-a aranjat și arată părul, lucește și arată sănătos.

Singurul minus al acestui balsam (sau a balsamurilor de păr în general) este că se consumă înaintea șamponului. Diferența de cantitate nu a fost foarte mare, dar tot timpul balsamul se termină înaintea șamponului. Ambele produse am 250 ml și poate ar fi fost bine ca balsamul să aibă 300 ml ca să se termine cam în același timp cu șamponul. Îl puteți achiziționa de ⇒ AICI.

Hair BB Cream Advanced Hair Series – Youthful Vitality

BB cream-ul pentru păr promite să îngrijească părul devitalizat prin refacerea nivelului de nutrienți, prin fortificare, protejarea părului împotriva ruperii și rapiditate la aranjare. Se pulverizează 4-5 pompițe în palmă, omogenizați produsul între palme și aplicați le lungimea firului de păr, evitând vârfurile.

Se folosește pe părul uscat și nu știu să vă zic exact cam de câte ori poate fi folosit. Eu îl folosesc când am părul uscat, o singură dată între spălări. Consider că este suficient. Nu se simte nimic pe păr și nu îți dai seama că ai avea ceva în păr. Părul nu se adună și nici nu se vede inestetic în acele zone. Referitor la ceea ce promite, nu pot să vă zic decât că nu mă incomodează cu nimic. Nu-mi dau seama dacă părul este mai fortificat sau dacă nu se mai rupe atât de ușor. Aș putea să spun că părul pare aparent la fel și sper ca acest BB cream să fie de folos și să-și facă treaba așa cum spune. Îl puteți achiziționa de ⇒ AICI.

Voi mai cumpăra aceste produse pentru că raportul calitate preț pare bun. Trebuie doar să văd dacă le găsesc și în magazinele fizice. Dacă nu, voi apela la varianta online pentru că așa le-am găsit în mai multe locuri.

Credeți că vi se potrivesc aceste produse? Ce părere aveți de această gamă Dove?

You may also like

21 de comentarii

  1. Îmi plac foarte mult produsele Dove, de mică folosesc produsele lor. Îmi place în special cremele și loțiunile lor de corp dar produse pentru păr de la Dove chiar nu am încercat până acum, chiar as fi curioasă sa le încerc.

  2. sa stii ca si eu am facut de curand o comanda pe aoro si chiar m-am uitat la gama asta noua de la dove, dar in final am ales un sampon pentru scalp sensibil de la Apivita si l-am folosit deja o data si pot spune ca este super.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.