Cumperi online, scapi de griji – scutecele pentru copii

Orice părinte știe că misiunea de a îngriji un bebeluș nu este tocmai ușoară. Și la fel se poate spune și mai departe, când crește și îi spui cu patos “copil”. Ei bine, de scutece cel puțin ai nevoie și când e bebeluș și când e copil și până scapi de ele s-ar putea să dureze vreo 2 ani din viața ta și a celui mic. Ori nu crezi că timp de 2 ani ai putea să îți îmbunătățești tehnica de cumpărături?


Gândind că timp de doi ani cumperi lună de lună produse de genul șervețele și scutece nu crezi că ai deja experiența necesară pentru a schimba cursul poveștii? Astăzi îți voi povesti și aminti despre cum cumperi scutece online. Așa, ca să mai ai timp și de altele, să te bucuri de timp petrecut cu micuțul decât stand la cozile supermarketurilor.

Scutecele online sunt la fel?

De fapt online doar le cumperi. Altele nu sunt. Poți găsi online toate brandurile de care ai nevoie, din fericire s-au creat atât de multe magazine online că pare greu de crezut să nu îți găsești tipul dorit. Mai degrabă a devenit mai greu să aștepți că un magazin să se aprovizioneze cu scutece de care ai nevoie – apropo, știi cât de greu se găsesc cele premium care? Parca toate mamele au nevoie de fix acel număr la scutec de care ai nevoie și tu și nu găsești nicăieri; că și când ajungi prea târziu la raft –  un chin!

Iată de ce îți recomand să încerci varianta online:

  • Dacă ești mămică în devenire, deci gravidă în toată regula.

Desigur că nu este prea plăcut să stai la rândurile de pamperși, obosind până când citești toate informațiile de pe pachete. Așa că online îți rezervi și timpul necesar pentru asta, scutită fiind de chinul deplasării și nu numai.
De asemenea, online îți poți compara tipul de scutece pentru a vedea ce pare mai convenabil. Crede-mă, un instinct mai bun ca al tău nu are cum să aibă vreo vânzătoare de prin magazine.

  • Dacă ești deja mamă, de vreo lună – două – trei sau mai mult

Nu contează timpul ci clar faptul că nu îți permiți să te aglomerezi cu mersul la supermarket. Este cu atât mai facil să îți comanzi online scutecele necesare, așteptând doar să primești comanda. Apreciază timpul acesta eficient și petrece clipe minunate cu cel mic, fără grija că ai rămas fără scutece. De fapt cred că la acest stadiu deja știi aceste lucruri, ai experimentat orice activitate cu copilul după tine și îți cauți modalități de a îmbunătăți modul în care îți îngrijești copilul.

Așadar, știind deja ce tip de scutec ai nevoie și cam care este și media consumului pe zi îți poți face liniștită stocul de cele necesare cu un click și un zâmbet, cu o simplă atingere de mouse în timp ce îți strângi copilul în brațe sau vă jucați.

Mamele din ziua de astăzi sunt o lecție de modernism. Despre cum cumperi scutece online și tetine, cum îți organizezi timpul în așa fel încât să ai mereu stocul de cele necesare pentru copil sunt deja lucruri banale dar de mare ajutor. Iată că internetul face bine echipei mama și copilul! Încearcă.

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.