Lac de unghii care isi schimba culoarea in functie de temperatura

Mi-ar place să știu că nu sunt ultima persoană care află despre acest lac de unghii minune. Am aflat că s-a inventat un lac de unghii care la căldură are o culoare și la frig își schimbă nuanța. Am văzut multe modele de acest gen și vroiam să încerc și eu o astfel de ojă. În rândurile ce urmează am să vă povestesc experiența mea cu o ojă de acest gen,

Lac de unghii bornpretty3-min

Ojă – Bornpretty

Eu am folosit o ojă de la Bornpretty. Acum o lună când am comandat-o eu era 4$ și observ că acum s-a mai ieftinit și este 3$. Acest lucru este lăudabil și te îndeamnă la cât mai mult shopping. Rutina mea de îngrijire a unghiilor este cam așa: folosirea unui tratament pentru cuticule și o tratament pentru creșterea unghiei de la Bottega Verde. După ce parcurg acești pași importanți încep să mă dau cu ojă.

Am considerat această ojă specială și chiar mă așteptam să văd cum își schimbă culoarea în timp ce o aplic. Nu știu ce era în capul meu. Primul strat aplicat era foarte transparent și după ce s-a uscat era lipsit de luciu complet. Oricum orice ojă o aplic în 2 straturi așa că am zis că acesta îl va completa perfect pe primul. Am încercat să pun mai mult produs și să văd dacă scap de acea mică transparență a unghiei. După ce s-a uscat acest ultim strat a fost la fel de mat. Am aplicat un top coat de la Farmec care a ajutat oja să prindă puțină viață.

Pe site mai sunt astfel de oje și poate că acelea merită încercate dar aceasta nu m-a convins în nici un fel. Nici culoarea nu s-a schimbat așa cum este pe site. Poate că într-una din zile am văzut că arăta un pic mai movie adică o tentă mai închisă. Cred că rămân la varianta clasică. Lac de unghii bornpretty2-min Lac de unghii bornpretty3-min Lac de unghii bornpretty4-min Lac de unghii bornpretty5-min Lac de unghii bornpretty6-min Lac de unghii bornpretty-minVoi ați încercat o astfel de ojă? Aveți păreri mai bune?

You may also like

5 comentarii

  1. Wow! Ce manichiura frumoasa reusesti sa iti faci singura!!! Eu am doua maini stangi, fapt pentru care dau destul de multa oja pe langa si dupa ce o sterg, nu arata impecabil, ci mai degraba prezentabil 😀 Mi-a aratat o colega de serviciu manichiura ei facuta cu o astfel de oja, dar eu n-am incercat pana acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.