Patru motive pentru care femeile iubesc bijuteriile

Bijuteriile reprezintă un obiect de podoabă, care sunt confecționate din elemente prețioase sau materiale mai puțin valoroase și al căror rol este de a oferi încredere persoanelor care le poartă. Noi, femeile, îndrăgim bijuteriile. Sunt cele mai iubite accesorii. Cercei, coliere, brățări, inele sau pandantive, toate își găsesc locul în dressingul fiecărei doamne sau domnișoare. Le iubim, ne place să le purtăm și să avem cât mai multe bijuterii este dorința oricăreia dintre noi.

Iată patru motive pentru care bijuteriile sunt atât de iubite

1.Sunt un accesoriu care completează o ținută

Bijuteriile trebuie să vină ca o completare a unei ținute, să contrasteze cromatic sau compatibile din punct de vedere al ținutei purtate. Dacă alegem să purtăm o rochie neagră, simplă, și participăm la un eveniment ceremonios, putem alege să purtăm bijuterii fashion, de genul unui colier strălucitor combinat cu o pereche de cercei mari, cu siguranță vom scoate ținuta din anonimat și vom reuși să strălucim. Chiar dacă avem un loc de muncă unde trebuie să purtăm o uniformă, sau se impune purtarea unei ținute office bijuteriile nu trebuie să ne lipsească. Accesoriile sunt esențiale pentru orice ținută. Nouă ne oferă o stare de bine și completează ceea ce îi lipsește unei ținute. Bijuteriile sunt sarea și piperul care pun în valoare orice ținută. Un lanțișor banal, care poate fi considerat demodat, poate fi pus în valoare dacă alegem un pandantiv cu o anumita temă sau unul cu pietricele care să îl facă să strălucească.

2.Sunt un dar ideal

Când trebuie să facem un cadou unei persoane dragi, bijuteriile de aici se dovedesc a fi o alegere potrivită. Orice iubită sau soție apreciază un colier elegant. Suntem fascinate de cercei, urechile reprezintă o parte delicată iar cerceii pe care îi alegem le înnobilează și le oferă senzualitate. Accesoriile sunt un dar pe care oricare dintre noi îl îndrăgește și cu care putem lega o relație sentimentală strânsă și contribuie la crearea amintirilor noastre. Un pandantiv tip inițială ne poate conduce la numele unei persoane foarte importante pentru noi și ne ajută să îi simțim pe cei apropiați lângă sufletul nostru. Indiferent de împrejurarea cu care ne este oferit un astfel de dar cu siguranță ne va impresiona și va fi pe placul nostru. Un colier sau o pereche de cercei pot fi un mărțișor inedit  sau un dar prețios de așezat sub brad, un cadou perfect cu ocazia unei aniversari sau chiar pentru ziua îndrăgostiților.

3.Bijuteriile sunt asociate caracterului unei persoane

Caracterul fiecăruia dintre noi se reflectă în comportamentul și atitudinea noastră de zi cu zi, în hainele pe care le îmbrăcăm și accesoriile pe care le purtăm. Un colier este o bijuterie prețioasă, chiar dacă nu este confecționată dintr-un material valoros. Acesta îl putem folosi pentru a ne valorifica zona gâtului, iar dacă lungimea lui ne permite, îl putem folosi pentru a da un aer chic unei coafuri.

4.Bijuteriile înfrumusețează latura feminină

Stilul personal și feminin pot fi valorificate într-un mod subtil, sau , dimpotrivă, într-un stil glamour, strălucitor, prin purtarea unui colier potrivit, a unui pandantiv deosebit sau a unei perechi de cercei care să ne pună în evidență trăsăturile. Bijuteriile pot scoate la iveală latura noastră delicată. Accesoriile ne pot ajuta să fim cât mai feminine și frumoase.

Cât de importante sunt bijuteriile pentru voi? Care este cea mai importantă bijuterie pentru voi?

You may also like

16 comentarii

  1. Iubesc foarte mult bijuteriile, îmi place foarte mult sa port în special lănțișoare. ❤ Nu exagerez cu ele dar îmi place mai tot timpul sa port bijuterii.

  2. Bijuteria mea peferata este verigheta si inelul de logodna! In schimb, nu ies niciodata din casa fara cercei, ceas si minim o bratara!
    Sunt mare fan bijuterii de toate formele si de toate culorile!

  3. Mie-mi plac foarte mult bijuteriile! De orice fal. Niciodata nu-mi dau jos inelele, lantisorul de la gat, cerceii sau bratara! Imi place aurul si prefer sa-mi cumpar in fiecare an cate o bijuterie, de ziua mea! Cadou de la mine pentru sufletul meu! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.