Galațiul prinde aripi! Se deschid noi magazine în Shopping City Galați

A trecut ceva timp de când nu mai este în Galați. La Casa de Cultură n-am fost niciodată la acea sală de cinema care s-a deschis acum câțiva ani. Pentru iubitorii de film exista cel mai apropiat cinematograf în Brăila. În ultimul timp s-a dezvoltat foarte mult mall-ul din Brăila în timp ce în Galați aveam un Shopping City cu Carrefour, H&M și câteva magazine.

Nu mă interesează ce probleme sau neînțelegeri sunt la nivel politic, important este că în Galați nu se întâmplă mai nimic. Orașul este plin de cazinouri, farmacii, patiserii și centre de analize.

Magazine noi în Shopping City Galați

Tot timpul ne comparăm cu Brăila. Pentru că au avut şi ei un Carrefour micuţ cu câteva magazine şi datorită faptului că acesta a avut succes și vânzări, s-a extins. La fel s-a întâmplat și la noi. Unele magazine se deschid pe 16 noiembrie și altele în data de 17 noiembrie.

Fiecare vorbește din auzite sau pe baza unor informații primite direct din magazin. Cert este că vom avea și noi un cinema cu 8 săli în care vor rula filme 2D și 3D. Nu avem 4Dx, dar ne mulțumim și noi cu puțin și ne bucurăm și cu astea pentru că treptat vor deschide și o sală de genul. Alte magazie noi ar mai fi: Sephora, Douglas, Gerovital, Pandora, Lee Cooper, Levis’s, Orsay, Hervis, Office Shoes, Starbucks, Pizza Hut, Cinema City.

Din ce-am înțeles, Zara, Bershka și Pull & Bear nu se deschid acum. Va mai dura o perioadă până când își vor face apariția și aceste magazine. Important este că se mai deschid și alte firme și se are în vedere o nouă dezvoltare. Mă bucur să văd că vom avea și noi magazine noi și în special cinema.

Mai sunt persoane entuziasmate ca mine?  Ar fi interesant să văd dacă sunt multe cititoare din Galați

 

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.