Roțile Zeta și ce trebuie să știi despre acestea

Pentru cei care nu sunt in nevoie de a alege un set de roti, detaliile legate de acest subiect sunt de minim interes. Insa nu trebuie sa lasi nevoia sa dicteze pentru a sti ce trebuie sa alegi. Vei fi poate curios sa afli ca Tente este unul din producatorii renumiti la nivel international, ca exista o gama diversificata de roti si role si ca acestea corespund unor nevoi specifice.

Daca ai observat, la supermarketuri spre exemplu exista acele carucioare menite sa iti faciliteze cumparaturile si timpul petrecut in diverse spatii comerciale. Sunt dotate cu roti ce trebuie sa corespunda specific cu ceea ce tine de modul de folosire al caruciorului, respectiv sa realizeze miscari usoare, in toate directiile. Nu opun rezistenta si in plus trebuie sa fie rezistente, pentru a nu impune o reinvestitie in mod repetat.

Rotile Zeta

Daca vei cerceta gama de produse Tente nu ai cum sa treci cu vederea peste acele roti Zeta asa cum sunt numite de acest brand. Iata si ce anume le defineste:

  • Dispune de o pedala cu frana ergonomica. Blocarea se realizeaza in mod facil, manual. De asemenea aceasta este directionata dupa bunul plac.
  • Din punct de vedere al productivitatii, rotile Zeta aduc o contributie desigur. Spre exemplu, acestea au un mecanism de directie optimizat. Acest lucru nu poate decat sa fie in avantajul utilizatorului, indiferent ca va rula pe o suprafata intinsa insa cu denivelari, cu strat cu aderenta proasta sau il va interesa sa vireze mai usor. Spus pe scurt, se imbunatateste modul in care se realizeaza o deplasare de sarcina, cand in dotare sunt astfel de roti.
  • Se intretin usor. Raportat pe termen lung astfel de roti nu impun anumite conditii de intretinere.
  • Nu produc vibratii. Rotile sunt predispuse la a crea vibratii in timpul deplasarii. Insa modelul Zeta este proiectat de asa natura incat sa nu se confrunte cu asta. Sunt in schimb moi si absorb mare parte din vibratiile specifice miscarilor, de unde si un confort sporit dar mai ales un nivel mai facil de transportat sarcini, fara risc.
  • Pot rula la fel de bine si de sigur chiar si cand suprafetele sunt umede, alunecoase. Nu se pot controla intr-o oarecare masura astfel de aspecte, asadar rotile Zeta vor preintampina o astfel de situatie. De asemenea, pe teren neuniform se pot folosi cu succes. Dispun de protectie la nivelul piciorului, de unde si nivelul crescut de siguranta la utilizare.
  • Se aliniaza in mod automat catre directia de mers. Nu trebuie pozitionata, deci utilizatorul nu isi intrerupe munca pentru a se ocupa de astfel de detalii.
  • Se pot comanda in functie de preferinte de culoare. Avand in vedere ca in unele cazuri tine de dotarea unor piese de mobilier, se va dori si partea de estetica sa fie luata in considerare. In orice caz, astfel de pretentii pot fi exprimate celor de la Tente la plasarea unei comenzi.

Cu o durata de viata indelungata, proiectate sa reziste si sa suporte sarcini grele, rotile Zeta sunt un model demn de luat in seama, calitativ si avantajos.

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.