Te Iubesc Orice-ai Face!

Îmi plac bloggerițele care au talent la scris și transmit ceva. Ioana Chicet Macoveiciuc, Prințesa urbană pentru cine nu o cunoaște după numele ei real, este o persoană cu foarte mult talent. Vorbește foarte frumos și punctual despre problemele care ne înconjoară și cu o mare naturalețe. Asta o face foarte iubită în rândul cititorilor ei și așa a scos câteva cărți dedicate copiilor și nu numai.

Eu am vrut să citesc mai multe cărți de ale ei pentru că îmi place cum scrie. Prima carte citită a fost O să te țin în brațe cât vrei tu și încă o secundă și pentru că mi-a plăcut, am zis să continui seria cărților scrise de ea. În ultima comandă de la Libris.ro mi-am luat Te Iubesc Orice-ai Face!  și Miercuri, respirăm!

Te iubesc orice-ai face! – Ioana Chicet Macoveiciuc

Te iubesc orice-ai face este o carte pentru copii și conține diverse mesaje pentru cei mici. Povestea are ca personaje principale cei doi copii ai scriitoarei, dar Ema, fetița ei, este prezentă în toate micile năzbâtii.

Cartea este foarte frumos ilustrată conform poveștilor expuse pentru a-i putea ține aproape pe cei mici. Ema face diverse lucruri mai puțin plăcute și nu prea ține cont de sfaturile mamei are-o îndeamnă să fie cuminte și să nu mănânce mâncarea pisicii, să nu bage degetul în mămăliga fierbinte sau când nu vrea să doarmă la prânz. Mama îi explică cu calm unde greșește și copilul înțelege într-un final că trebuie să-și asculte mama. Copilul are numai de învățat din această carte plină de exemple concrete.

Ideea principală a cărții este că oricât de obraznici ar fi copiii și oricât de multe neplăceri ar face părinților, aceștia îi vor iubi la fel de mult, chiar dacă pe moment sunt puțin necăjiți de isprăvile făcute. Recomand cu drag această carte părinților cu copii mai mari de 3 ani.

You may also like

10 comentarii

  1. Și eu o urmăresc pe Prințesă Urbană și îmi place foarte mult de ea. În schimb cartea nu o știu dar pare foarte interesantă.

  2. Din cate stiu de mai demult, cand aveam eu blogul pe blogspot, printesa urbana e din acelasi oras cu mine, dar intre timp s-a mutat in capitala 🙂 bravo ei ca a reusit in meseria de blogger!

  3. Ioana deja este celebra pentru multe lucruri asa ca publicarea unor carti era urmatorul pas firesc pentru ea.
    Adevarul este ca parintii isi iubesc copiii no matter what! 😉

  4. Chir sunt pe placul meu ilustratiile. Foarte misto realizate, nu ca alte carti in care gasim caricaturi oribile. Iar povestioarele sunt sigura ca sunt pline de invataminte pentru copii, dar le vor si arata parintilor cum trebuie sa se comporte cu cei mici in cazul in care fac nazbatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.