Mica ciupeala

Am zis că trebuie să mergem și noi la meciul Stelei cu Chelsea așa că am plecat de miercuri seară până la Brașov urmând ca dimineață să ajungem în București. Toată lumea încearcă să facă cât mai mulți bani și asta repede. Dacă în Galați media unei sticle de cola la 250 ml este de 5 lei în București este cu totul diferit … 7 lei, 8 lei, chiar ai noroc să găsești o cola la 6 lei. Meniul zilei în Galați este 10, 15 lei cu felul 1,2 și 3 în București am mâncat cu 20 lei toate cele trei feluri de mâncare la Casa Diham și chiar a fost bun și consitent.

 

Toate bune și frumoase … meciul a fost ok și frumos … atmosfera a fost suuper pe stadion având în vedere faptul că stadionul a fost foarte plin. La stadion aceleași prețuri fantomă … 10 lei un hot dog … adică o bucată mare de pâine și un crenvuști ascuns prin bucata de pâine un suc 10 lei care nici măcar nu era umplută cutia! Se merge pe principiu ție foame plătești … ție sete plătești!

Când a venit vorba să ne întoarcem spre Galați autostrada era plină de mașini și de hiene(Polițiști) care stăteau la mica ciupeală așteptând să mergi puțin mai repede ca să sară pe tine și să îți dea o amendă mai mică sau mai mare sau o prăjitură delicioasă pentru ei pentru că oricât de multe amenzi ar da nu se întâmplă nimic. Bugetele nu sunt mai mari … găurile din asfalt sunt aceleași!

Deci pe autostradă Radar … că de … era plină autostrada pe banda noastră de mers și era imposibil să nu pice ceva. În Slobozia surprinzător nu am văzut nici un radar deși la disperarea polițiștilor nici nu mă așteptam să nu fi pus MĂCAR o mașină. În Brăila puteam să fiu sigură că este RADAR și normal că a fost unul căruia îi mergea foarte bine și avea suficienți clienți.

Și am ajung în Galați bucuroși și fericiți dar foarte obosiți și am fost să îl lăsăm pe fratele prietenului meu acasă și am luat-o pe Faleza l-am lăsat și la întoarcere am zis să o luam pe Strada Brăilei și să ne retragem și noi către casă șiiiii surpriză …. Ne oprește RADARUL la ora 1:50 …. ați depășit viteza aveați 65 km la oră în concluzie 75 lei în 48 ore și 2 puncte!!!!!

Deci la 10 minute de casă ne-a prins RADARUL după aproape 1.000 km mergi în aproape 2 zile!!! Sunt jalnici și nesimțiți …. nu pot să exprim în cuvinte cât de nesimțire se află în pielea acestor persoane. Normal că nu am fost singurii prinși de radar și cum era și normal a mai trecut o mașină de Neamț care nu s-a sinchisit nici măcar să oprească la semnalul polițistului …. chiar aș fi fost curioasă ce pățește ăla.

Drumuri de tot râsul … tot străzile l-au decopertat și au lăsat numai cratere iar pe singurul drum pe care poți merge și tu PUȚIN mai repede pun RADARUL!

Și cum este normal începem să ne mirâm de ce suntem pe ultimul loc în Europa la diverse lucruri …. de ce dăm bani la medici?! de ce să dam bani la polițiști?!

You may also like

Un comentariu

  1. Imi pare rau pentru voi, asa se intampla cand omul e obosit, vai de capul lui si numai chef de politie nu are. Am patit-o in Cluj, a vazut ca avem numar de Iasi si ne-a oprit. Am avut si un sofer tare prost, mergea pe banda de autobuz dar pana la urma a scapat cu o avertizare. Politia Romana tot timpul la datorie or not.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.