Soluții potrivite pentru coșuri, puncte negre și cicatrici post-acneice

Tenul este foarte important și încerc să am grijă de el și să folosesc produse potrivite pentru a-l păstra frumos și sănătos o perioadă cât mai lungă de timp. Nu am probleme cu acneea, dar asta nu înseamnă că n-am momente în care mă simt ușor depășită de coșurile care apar din senin și nu se mai dau duse. O altă problemă ar fi și cea legată de punctele negre. În lupta mea cu acestea folosesc masca pentru puncte negre, tratamente cosmetice și chiar creme care să mă ajute. Tocmai din acest motiv prefer să apelez la produse potrivite care să mă ajute să scap ușor de probleme fără să-mi agresez tenul.

Sébium Kerato+ – crema minune pentru tenul cu probleme

Tenul meu este unul mixt. Nu am probleme foarte mari. Nici coșurile nu-mi dau mari bătăi de cap, dar sunt momente în care îmi dau ceva bătăi de cap. Se știe că punctele negre apar în zonele cu exces de sebum și tocmai în acele zone am mici probleme. Zona nasului mă deranjează cel mai tare pentru că acolo îmi apar punctele negre. Se știe că acidul salilic este cel mai mare inamic al acestora.

Sébium Kerato+ este cea mai nouă inovație de la Bioderma. Eu am o foarte mare încredere în produsele Bioderma pentru că acestea sunt niște produse care tratează o problemă. Sunt mult mai încrezătoare în produsele lor decât un brand mass market. Acest produs este un gel cremă cu textură foarte lejeră. Nu încarcă absolut deloc tenul și se simte tare bine pe ten. Îmi place că nu lasă nicio peliculă grasă la suprafața pielii și este absorbită aproape instant în piele.

Crema gel Sebium Kerato+ are rolul de a elimina coșurile, punctele negre și cicatricile post-acneice. Primele rezultate apar după primele 2 zile de utilizare. Chiar este extrem de eficientă din acest punct de vedere. Aceasta oferă hidratare pielii timp de 8 ore de la utilizare. Un alt aspect important este faptul că reduce volumul acneei, elimină semnele și cicatricile post-acneice și redă omogenitatea pielii și matifiază.

Eu aplic crema dimineața și seara pe toată fața, dar poate fi folosită strict pe zonele cu probleme. Acidul salicilic combinat cu acidul malic acționează împotriva semnelor acneice și funcționează perfect. Este nevoie de o cantitate mică de produs și chiar mi se pare un produs extrem de eficient în acest sens. Pe timpul zilei, eu folosesc crema în combinație cu o cremă cu factor de protecție și asta vă recomand și vouă.

Curățarea tenului cu Sébium Gel Moussant Actif

Curățarea tenului este absolut necesară doar că avem nevoie de produse care să ne ajute. Sebium Gel este un produs care curăță blând tenul. Acesta este într-o stare suficient de lichidă. Trebuie să avem grijă în momentul în care-l folosim pentru a nu-l risipi. Acesta are în compoziție acid salicilic și acid glicolic.Rolul acestui gel spumant este de a curăța intens și de a purifica pielea fără s-o usuce. Textura gel se transformă în spumă și lasă pielea suplă și confortabilă.

Sébium gel moussant actif se aplică pe pielea umedă, se masează pe ten până face o spumă ușoară și se îndepărtează cu apă din abundență. Poate fi folosit cu succes atât dimineața, cât și seara. Chiar îndrăznesc să vă recomand ambele produse în rutina zilnică pentru că rezultatele nu întârzie să apară. Tenul va fi mai curat, mai luminos și mai sănătos.

Ambele produse pot fi găsite pe site-ul celor de la Notino. Sunt 2 produse eficiente și spornice. În felul ăsta puteți să aveți o rutină spornică, dar riguroasă cu produse puține fără a vă încărca foarte mult tenul.

You may also like

11 comentarii

  1. Am încercat și eu crema Sébium Kerato + și mi-a plăcut tare mult. Chiar vreau să o recumpăr !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.